Coraz bardziej podoba mi się Twój ogród )
Pokazuj duużo fotek ) I czekam na te nową rabatkę - ja też swoją nową obsadzam właśnie

Śliczna kaskada wodna piękne kamienie ciekawa jestem gdzie je kupujesz i czy np. te białe kupowałaś na wagę / i czy pamiętasz cenę ? Piękny też jest ten płaski duży łupek ( nie wiem czy dobrze go nazwałam
 Śliczna kaskada wodna piękne kamienie ciekawa jestem gdzie je kupujesz i czy np. te białe kupowałaś na wagę / i czy pamiętasz cenę ? Piękny też jest ten płaski duży łupek ( nie wiem czy dobrze go nazwałam  zrobione to jest pomysłowo i wygląda na prawde ładnie
 zrobione to jest pomysłowo i wygląda na prawde ładnie 

sama je kolekcjonuję. Tylko szkoda że takie drogie
  sama je kolekcjonuję. Tylko szkoda że takie drogie  

</noscript>
</noscript> </noscript>
</noscript> </noscript>
</noscript> </noscript>
</noscript>
 </noscript>
</noscript> </noscript>
</noscript> </noscript>
</noscript>
 Także takie by mi się przydały na skalniak
 Także takie by mi się przydały na skalniak  .
 .

malutkie zakupy  oczywiście do oczka wodnego ale też nie oparłam się  drobnym begoniom i szukanemu od jakiegoś czasu winobluszczowi trójklapowemu  .no i najważniejszy zakup rębarka do gałęzi  upragniona
  malutkie zakupy  oczywiście do oczka wodnego ale też nie oparłam się  drobnym begoniom i szukanemu od jakiegoś czasu winobluszczowi trójklapowemu  .no i najważniejszy zakup rębarka do gałęzi  upragniona  </noscript>
</noscript> </noscript>
</noscript> </noscript>
</noscript>
 Wspaniała kakada, która nadaje Twojemu ogrodowi niepowtarzalny charakter, ale zapewne wymagała wiele pracy.Podobają mi się takie trawiaste zakola, no i przestrzeń.Widzę, że świerk Conica ładnie Ci przezimował.
 Wspaniała kakada, która nadaje Twojemu ogrodowi niepowtarzalny charakter, ale zapewne wymagała wiele pracy.Podobają mi się takie trawiaste zakola, no i przestrzeń.Widzę, że świerk Conica ładnie Ci przezimował.  

Uwierz mi że większość z nas stale coś przesadza, zmienia. Ja już zimą planuję co gdzie przesadzę, co zmienię.alinaK pisze: ja to krawcowa a nie projektantka przestrzeni ile razy przesadzam to jeden pan bóg wie
 Małe roślinki przesadzić to pestka, ale ja nawet sporawe drzewka.
  Małe roślinki przesadzić to pestka, ale ja nawet sporawe drzewka.  Mąż ma już oczywiście dość tych moich wiecznych zmian, ja jednak uważam że niestety nie zawsze od razu urządzi się ogród tak jak oczekiwaliśmy. Ja także nie jestem projektantką, a tobie widzę idzie całkiem nieźle, wręcz wspaniale. Winobluszcz tójklapowy mam i jestem z niego bardzo zadowolona. Jedynym minusem jest to że gdy ma owoce, pszczoły to uwielbiają. Nie sadź czasem w miejscu przeznaczonym do odpoczynku.
  Mąż ma już oczywiście dość tych moich wiecznych zmian, ja jednak uważam że niestety nie zawsze od razu urządzi się ogród tak jak oczekiwaliśmy. Ja także nie jestem projektantką, a tobie widzę idzie całkiem nieźle, wręcz wspaniale. Winobluszcz tójklapowy mam i jestem z niego bardzo zadowolona. Jedynym minusem jest to że gdy ma owoce, pszczoły to uwielbiają. Nie sadź czasem w miejscu przeznaczonym do odpoczynku.  Bardzo podoba mi się twoja sosna na pniu...pewnie sobie taką kupię. Śliczna.
  Bardzo podoba mi się twoja sosna na pniu...pewnie sobie taką kupię. Śliczna.