Zieloności Jorgosovej... z mieszkania i balkonu

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Awatar użytkownika
Jorgosova
50p
50p
Od: 27 wrz 2009, o 23:33
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Zieloności Jorgosovej... z mieszkania i balkonu

Post »

witajcie po długiej nieobecności :)
balkon na razie przygotowuje się na przyjęcie letnich krzeseł, nowych i starych znajomych doniczek z kwiatami, starych dwóch filiżanek do kawy, czy herbaty i dzbanka :) Jak na razie wstrzymuję się z zakupem większości kwiatów balkonowych. Za wyjątkiem powojników :) Już kupiłam u sprawdzonego Sprzedawcy na all... Za to ubiegłoroczne rośliny puszczają pędy. No, bynajmniej te, które przeżyły. Nie przeżyły cztery róże, w tym jedna sztampowa i dwie od p. Chodunów. No zdarza się... :(
Powojniki - wydaje się, że wszystkie zimę przeszły bez szwanku. Czekam na potwierdzenie jeszcze Powojnika Montana - jak na razie dowództwo w nim chyba śpi, bo ani śladu zielonych listków... może jakaś zimowa impreza była, o której nie wiem... Myśląc, że jednak Montana padła na polu walki z zimą, odłamałam jego/jej :) kawałek najdłuższego pędu i zobaczyłam zielony środek, więc życie jest... teraz tylko czekam na tegoroczne listki.
Jak tylko ogarnę ten sajgon na balkonie i poustawiam, to pokażę, co i jak się budziło.
paulinap
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 21 lip 2009, o 14:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Zieloności Jorgosovej... z mieszkania i balkonu

Post »

Pięknie balkon Ci sie prezentował. Mam pytanie techniczne czym nawoziłaś róże że tak pięknie kwitły. Czekam na zdjęcia tegorocznego
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”