O kurczę... właśnie mi się przypomniało, że miałam Ci wysłać też hibiskusa...FIGA pisze:Pozdrawiam serdecznie i zapraszam wieczorkiem na kwiatuszki Ani i Karinki :P
Roślinki doniczkowe - FIGA
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
FIGO krajanko moja, byłam na Twoim parapecie, powyglądałam przez okno
i zachwyciłam się kwiatkami.
Ten andiantum i nematantus czy jak je zwą widzę po raz pierwszy.Gdzie je upolowałaaś? Mircik bujnie się rozkrzewia
Fajnie, że masz takiego wyrozumiałego M. Ja jak sie zagapuję w sklepie na roślinki to zaraz mnie ciągnie dalej a jak sam wejdzie na dział ze swoimi zabawkami to by pół dnia oglądał, przekładał i się fascynował
:P
Ten andiantum i nematantus czy jak je zwą widzę po raz pierwszy.Gdzie je upolowałaaś? Mircik bujnie się rozkrzewia
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko od wiosny do zimy na Puszkina po stronie pawilonu ( Ćwiklińskiej )w soboty przyjeżdża taki pan z paprotkami, zamiokulkasami i innymi pięknymi kwiatami i tam właśnie kupiłam za obydwa dałam 17zł :P
Miło było Cię gościć na moim parapecie :P
Przepraszam za niewygody :P ale niebawem mam mieć ( wreszcie ) zrobione wieszaczki na co poniektóre kwiatki :P więc będzie troszkę luzu na parapecie :P
Miło było Cię gościć na moim parapecie :P
Przepraszam za niewygody :P ale niebawem mam mieć ( wreszcie ) zrobione wieszaczki na co poniektóre kwiatki :P więc będzie troszkę luzu na parapecie :P
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu droga, tam masz dwa gatunki trzykrotek, jedna to setcreazea purpurea, a druga to właściwie rhoeo. Szczepki tej drugiej możesz już sadzić w ziemię, a ta pierwsza ma jeszcze krótkie korzonki, możesz jej dać więc jeszcze z dwa tygodnie w wodzie, podobnie z hoją
Cieszę się, że jesteś zadowolona
- FIGA

Karinko jak będę przycinała wiosną swojego hibiskusa to Ci wyślę :P oczywiście jak będziesz chciała :P
To się wymienimy :P
Dzięki za dopełnienie nazwy :P trzykrotki :P
Masz tego wilczomlecza euphorbia trigona
Jeśli nie to też już go masz :P bo koniecznie muszę go przyciąć :P zostało mu 20 cm do sufitu :P
To się wymienimy :P
Dzięki za dopełnienie nazwy :P trzykrotki :P
Masz tego wilczomlecza euphorbia trigona
Jeśli nie to też już go masz :P bo koniecznie muszę go przyciąć :P zostało mu 20 cm do sufitu :P
- FIGA

Karinko miałam się zapytać wcześniej , ale jakoś wyszło mi z głowy
Te trzykrotki to mogą rosnąć razem czy muszę je rozsadzić
I chciałam podziękować Krysi i Karince :P
To dzięki Wam dziewczyny dostałam olśnienia :P wybierając miejsce na Wasze sadzonki , uświadomiłam sobie że jeszcze ściany mam wolne :P
Spokojnie mogę październiku iść na targi do hali :P
Te trzykrotki to mogą rosnąć razem czy muszę je rozsadzić
I chciałam podziękować Krysi i Karince :P
To dzięki Wam dziewczyny dostałam olśnienia :P wybierając miejsce na Wasze sadzonki , uświadomiłam sobie że jeszcze ściany mam wolne :P
Spokojnie mogę październiku iść na targi do hali :P