Moja familokowa oaza spokoju cz. 4
Re: Moja familokowa oaza spokoju cz. 4
Jadziu rano chłodno ale od południa cudownie było
cały dzień na działku ledwo dychom 
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu u Ciebie wiosna już opanowała ogród
. U mnie omiegi jeszcze nie kwitną . Jeszcze ze dwa dni ciepłe by się zdały . Niestety zapowiadają lekkie ochłodzenie
.
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grażynko równiez uwazam ,że słabeuszy nie ma co trzymac . Pomidorki miały fajne grube łodyżki . Mam nadzieje ,ze będzie w tym roku trochę lepiej
OLU u mnie tylko ten jeden reszta równiez jeszcze w pakach ,ale jak będzie cieplej to tez zaczną swój festiwal . Twoje Anemony już zaczynają kwitnąc a moim trochę daleko . Chyba jednak w doniczkach szybciej zaczynają
KRYSIU pierwiosnki ,które posiałam ubiegłej wiosny już zaczynają kwitnąć mają fajne bordowe kwiatki z żółtym środeczkiem . Miał być mix a na razie wychodza same bordowe tez ładne
ADRIANIE ja byłam tylko rano a potem byłam w trasie niestety obowiązki
EWUNIU niestety słyszałam ,że ma znów sie ochłodzić . No cóż nie mamy na to wpływu

OLU u mnie tylko ten jeden reszta równiez jeszcze w pakach ,ale jak będzie cieplej to tez zaczną swój festiwal . Twoje Anemony już zaczynają kwitnąc a moim trochę daleko . Chyba jednak w doniczkach szybciej zaczynają
KRYSIU pierwiosnki ,które posiałam ubiegłej wiosny już zaczynają kwitnąć mają fajne bordowe kwiatki z żółtym środeczkiem . Miał być mix a na razie wychodza same bordowe tez ładne
ADRIANIE ja byłam tylko rano a potem byłam w trasie niestety obowiązki
EWUNIU niestety słyszałam ,że ma znów sie ochłodzić . No cóż nie mamy na to wpływu

-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
JADZIU
Wiosna u Ciebie przyspieszyła na maksa ,u mnie jeszcze kwitną przebiśniegi
Pomidorki
...Twój ogród bardzo się zmienia ...zmienił
Wiosna u Ciebie przyspieszyła na maksa ,u mnie jeszcze kwitną przebiśniegi
Pomidorki
...Twój ogród bardzo się zmienia ...zmienił
- basjak

- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Ja mam jeden krzak rabarbaru z przeznaczeniem na ciasto na Dzień Matki. Piecze moja mama
Ten pierwiosnek na zdjęciu to z nasion?
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- JAKUCH

Tak Basiu wysiałam go w ubiegłym roku i na jesieni popikowałam ,wiec teraz dopiero widzę jego kwiat . W domu już mi następny rzut pierwiosnków wykiełkował .
IDUŚ to dopiero się okaze czy to pozytywna czy może negatywna zmiana . Niestety trzeba jeszcze troche poczekac . Pomidorki fanie wystartowały . Zostawiłam jeszcze parę nasion ale w trakcie pikowania pomieszałam numery i teraz nie wiem ,który jest który
IDUŚ to dopiero się okaze czy to pozytywna czy może negatywna zmiana . Niestety trzeba jeszcze troche poczekac . Pomidorki fanie wystartowały . Zostawiłam jeszcze parę nasion ale w trakcie pikowania pomieszałam numery i teraz nie wiem ,który jest który
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Jadziu, masz dużo bardziej zaawansowaną wiosnę niż ja
i piękne te rabatki 
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Jak to różnie z roślinami się układa. U Ciebie omieg kwitnie, mój jeszcze w pączkach, sasanka co prawda dopiero pierwsza u mnie kwitnie u Ciebie jeszcze nie, żagwin ma już prawie rozwijające się pączki, narcyz nie kwitnie jeszcze żaden.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- JAKUCH

Witam wszystkich
. Jak zwykle z poranną kawką do ogródka zobaczyć co się zmienia . Jakoś wszystko wolno idzie i chyba zmienia się już aura . Porobiłam nowe fotki i mam nadzieję ,że jak wrócę we czwartek będzie można dużo więcej podziwiac . Jade zawieżść mamę do domu
KRYSIU to dobrze ,że u jednych kwitnie szybciej a u innych póżniej . Wiem też już chciałabym ,zeby wszystkie wiosenne pokazały swoje kwiatki ,no ale nie mamy na to wpływu
ANUŚ Ty teraz wszystko przerabiałaś to trochę potrwa ,ale juz nie będę mogła sie doczekac na te Twoje piękne różyczki . Moja Constance wypuściła dopiero 1 pą nie wiem czemu to tak długo trwa a zawsze była pierwsza ,Gloria i Virgo równiez sie ociągają
Życzę wszystkim
dnia

KRYSIU to dobrze ,że u jednych kwitnie szybciej a u innych póżniej . Wiem też już chciałabym ,zeby wszystkie wiosenne pokazały swoje kwiatki ,no ale nie mamy na to wpływu
ANUŚ Ty teraz wszystko przerabiałaś to trochę potrwa ,ale juz nie będę mogła sie doczekac na te Twoje piękne różyczki . Moja Constance wypuściła dopiero 1 pą nie wiem czemu to tak długo trwa a zawsze była pierwsza ,Gloria i Virgo równiez sie ociągają
Życzę wszystkim

- Olusia

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Jadziu tylko szczęśliwie wracaj
Pozdrów mamusię

- dominikams

- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Przepiękny ten różowy hiacynt - po prostu przepiękny!!! 
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Jadziu dzisiaj zrobiłam porządek z pomidorami i wiesz co.......
.....żal mi się zrobiło tych podwójnych sadzonek w kubkach.
I zamiast je wyrzucić rozsadziłam.
Teraz mam 76 szt......tylko po co......
, moja szklarnia zmieści ledwo 30 szt.
Chyba będę sadzić między liliowcami........
.....żal mi się zrobiło tych podwójnych sadzonek w kubkach.
I zamiast je wyrzucić rozsadziłam.
Teraz mam 76 szt......tylko po co......
Chyba będę sadzić między liliowcami........
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- JAKUCH

GRAZYNKO jesteś niemożliwa . Będzie u Ciebie tomatobranie . Masz dużo słoików to będzie dużo przecieru . W ubiegłym roku miałam 30 a zostało zaledwie pare porzadnych krzaczków
DOMIŚ tez mi się podoba ,ale chyba jest tylko 1
OLU mamę pozdrowiłam ze wzajemnością . Wyjeżdżamy jutro rano ,ale nie wiedziałam czy będę miała dzisiaj jeszcze czas wskoczyć na Forum
DOMIŚ tez mi się podoba ,ale chyba jest tylko 1
OLU mamę pozdrowiłam ze wzajemnością . Wyjeżdżamy jutro rano ,ale nie wiedziałam czy będę miała dzisiaj jeszcze czas wskoczyć na Forum
Jadziu świetnie wygląda twój ogródek w tych kamieniach z chodniczkami.Jak Ci to pozarasta to będzie przypominać ogród Goryczki.
Czytam w innych wątkach,że słabo u Ciebie kwitnie a to bzdura.Jest lepiej niż u mnie.Ale nie licytujmy się,bo w końcu kwiaty pokażą swoją krasę u jednych predzej u drugich póżniej.Tylko ta nasza cierpliwość jest krucha.
Przywież ze sobą słońce
Przywież ze sobą słońce
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka