Tuje jeszcze raz.
Tuje jeszcze raz.
Witam
Jestem niedzielną ogrodniczką mam niewiele roslin do tej pory żadne nie chrowały. Teraz jednak mam problem z tujami. Brązowieją od srodka, wygląda to tak, ze niby jest piękna i zielona a pod nią kupka brązowych lisci. Proszę o jakąs poradę co to jest moze przez to ze nie nawoziłam je na zimę?
Jestem niedzielną ogrodniczką mam niewiele roslin do tej pory żadne nie chrowały. Teraz jednak mam problem z tujami. Brązowieją od srodka, wygląda to tak, ze niby jest piękna i zielona a pod nią kupka brązowych lisci. Proszę o jakąs poradę co to jest moze przez to ze nie nawoziłam je na zimę?
- aniawoj
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 paź 2005, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Tuje jeszcze raz.
Magdo - najlepsze byłoby zdjęcie. Od środka często naturalnie nieco brązowieją iglaki i nie jest to nic złego.
Co do nawozu - absolutnie nie!!! Nie nawozimy w zimie! Nie ma też powodu nawozić je jesienią.
Co do nawozu - absolutnie nie!!! Nie nawozimy w zimie! Nie ma też powodu nawozić je jesienią.
http://kalina-rosliny.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Postaram się jutro zrobic.
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przejrzyj te wątki, dla inspiracji:
- Tuje żywotniki brązowieją
- Tuje żywotniki schną
- Tuje żywotniki - nawożenie
- Tuje żywotniki brązowieją
- Tuje żywotniki schną
- Tuje żywotniki - nawożenie
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."