Już sobie wyobraziłam nasze ogrody z porozrzucanymi skórkami od bananów,
 Już sobie wyobraziłam nasze ogrody z porozrzucanymi skórkami od bananów,namoczonymi bułkami ,a pomiędzy tym wszystkim nieśmiertelne puszki albo plastikowe
butelki na kijkach przeciwko kretom
 (u nas na działkach tak robią).
  (u nas na działkach tak robią). Już sobie wyobraziłam nasze ogrody z porozrzucanymi skórkami od bananów,
 Już sobie wyobraziłam nasze ogrody z porozrzucanymi skórkami od bananów, (u nas na działkach tak robią).
  (u nas na działkach tak robią).
No właśnie -takie też doświadczenia mam z siewkami Laurowiśni: te co zostawiłam pod krzewem zginęły, te ,któreaguskac pisze:U Ciebie siewki ciemiernika, a ja znalazłam siewki ranników. Tylko coś niewiele rosną... bo tych z tamtego roku w większym wydaniu jakoś nie widzę..... same takie małe...

. Staram się ich nie dotykać. Ciemiernikom podokuczam....
 . Staram się ich nie dotykać. Ciemiernikom podokuczam....

Jeszcze ja dodam taki sposób japoński- tam pod szczególnie cenne rośliny dawali do dołka przed sadzeniem rybę albo ikrę rybią jako nawóz. Stosowali do tego także suszone sardynki.
 Jeszcze ja dodam taki sposób japoński- tam pod szczególnie cenne rośliny dawali do dołka przed sadzeniem rybę albo ikrę rybią jako nawóz. Stosowali do tego także suszone sardynki.
 ) i znowu trzeba było co nieco poprzestawiać
 ) i znowu trzeba było co nieco poprzestawiać  . No i znowu nie zrobiłam tego, co zaplanowane. Co tam plany, jest klonik i nowe różyczki
 . No i znowu nie zrobiłam tego, co zaplanowane. Co tam plany, jest klonik i nowe różyczki 

Idę do Ciebie Stokrociu, bo się trochę zaopuściłam forumowo
  Idę do Ciebie Stokrociu, bo się trochę zaopuściłam forumowo