Piękny kolorek skrętnika

i nawet żadna szczepka się nie przyjęła, niby dana od serca ale wiecie jak to jest z M
  i nawet żadna szczepka się nie przyjęła, niby dana od serca ale wiecie jak to jest z M  

Gosiu one chyba przemarzły w transporciekoniczynka pisze:i co im może dolegać ??

Ojej, jak szkoda.AGA Z pisze: Mela dogorywa
 Miałam cichą nadzieję, że Tobie albo Kasi uda się ją utrzymać. U mojej pociachane kawałki zgniły w wodzie.
  Miałam cichą nadzieję, że Tobie albo Kasi uda się ją utrzymać. U mojej pociachane kawałki zgniły w wodzie.   Coś było nie tak - ta druga, która z nią była też jakaś nie bardzo, tylko szczepka z niej sobie śmiga w hydro.
 Coś było nie tak - ta druga, która z nią była też jakaś nie bardzo, tylko szczepka z niej sobie śmiga w hydro.   

moja jakoś się trzyma i nawet zaczęła wytwarzać nowe wierzchołki wzrostu. Też tak nieciekawie wyglądała ale dałem jej spokój i jakoś doszła do formy.
  moja jakoś się trzyma i nawet zaczęła wytwarzać nowe wierzchołki wzrostu. Też tak nieciekawie wyglądała ale dałem jej spokój i jakoś doszła do formy.
Aguś, hormony wzrostu zawsze znajdują się w szczytowych partiach pędów.AGA Z pisze:Dzięki Kasiu.
To chyba ciachnę, jak piszą. Tylko ten jeden jest taki długi, reszta tak nie szaleje.