I moje też
- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: I moje też
Widoki piękne i nowości też a ta ostatnia to nie hoja compacta?
Jestem noga z hoi, więc może tak. Dziękuję za poprawkę.
Chociaż swoją wiedzę czerpałam z podpisu kwiatka w casto, przy którym stałam długo, ale zniechęcała mnie cena.I jak widać zrobiłam dobrze nie kupując jej.
Chociaż swoją wiedzę czerpałam z podpisu kwiatka w casto, przy którym stałam długo, ale zniechęcała mnie cena.I jak widać zrobiłam dobrze nie kupując jej.
- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
ale mogę się mylić Kingo bo rasta jest podobny 

- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Nie mylisz się Anetko, to hoja compacta.
Kingo Crassullka słodka, a ogród olbrzymi
Kingo Crassullka słodka, a ogród olbrzymi

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- stasia109
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kinguś! Ale nowości masz, ile nowych nazw. Gratuluję!
Czy to zaorane, to twój nowy ogródek
?
Pozdrawiam, pa, pa

Czy to zaorane, to twój nowy ogródek

Pozdrawiam, pa, pa

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Fajne poletko masz Kingo. A my z mamą tylko taką małą działeczkę... Czy to ogródek rekreacyjny, czy raczej warzywka itd?
P.s. Śliczne rośłinki. U mnie z wolna rozwija się epi-chcica.. Na razie powstrzymuje mnie brak miejsca, ciekawe tylko jak długo rozsądek bedzie działał...
P.s. Śliczne rośłinki. U mnie z wolna rozwija się epi-chcica.. Na razie powstrzymuje mnie brak miejsca, ciekawe tylko jak długo rozsądek bedzie działał...
Moje kwiatki 
Pozdrawiam Ewa

Pozdrawiam Ewa
- elaipawel4
- 1000p
- Od: 23 lis 2009, o 16:19
- stasia109
A ku, ku! Kinguś, gdzie jesteś?

Adresy do moich wątków
Witam
BArdzo dużo piekności u Ciebie
nic tylko podziwiać
pozdrawiam
BArdzo dużo piekności u Ciebie
nic tylko podziwiać

Jestem już, jestem, coś internet się zbiesił. Mój ogródek, to, niestety kawałeczek na początku tego pola, tak 1,5 ara. Dalej posiana jest trawa, bo to okólnik dla koników, jak zięć ogrodzi.Będzie warzywno-kwiatkowy. Ja nie mogę mieć większego ogródeczka, bo nie poradziłabym sobie, taki mi wystarczy. Posiałam już marchew, pietruszkę, groch, słoneczniki, kminek i posadziłam cebulę.
Chce spróbować, jeszcze nie miałam ogrodu, nie licząc wykarczowanych i wyplewionych kółeczek średnicy 1m wśród bujnej nadodrzańskiej łąki, gdzie hodowałam truskawki, poziomki, tulipany,chryzantemy, szczeć i zioła.
- elaipawel4
- 1000p
- Od: 23 lis 2009, o 16:19
- stasia109
Witaj Kingo! Jak tam przygotowania do świat i do sezonu ogrodniczego? Znają Ciebie, to za pewnie idą pełną parą. Jak Ty temu wszystkiemu podołasz, to ja nie wiem.
Pozdrawiam i ślę siarczystego całuska, pa

Pozdrawiam i ślę siarczystego całuska, pa

Adresy do moich wątków
- daka
- 1000p
- Od: 10 lut 2010, o 17:29
Witaj kingo
No tomek cię mocno obdarował roślinkami,ale ty masz wielkie pole,miejsce na ogródek na pewno się znajdzie.

No tomek cię mocno obdarował roślinkami,ale ty masz wielkie pole,miejsce na ogródek na pewno się znajdzie.

- lampart111
- Od: 5 gru 2009, o 09:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt: