Moje marzenie - maniusika - cz.1
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje marzenie - maniusika .
Jeżeli mój lekko przymarzł, obciłeam te przymarznięte czubki, to nie ma już szansy na kwitnienie?
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Pieris pięknie Ci przezimował .Ja mam 3 odmiany ,ale taki jak Twój mi przemarzł .Pozostałe w ogóle nie ucierpiały .Wszystkie jednakowo były okryte . 

Janeczko, moje pierisy zostały tak obżarte przez zające, czy sarny, ze serce ściska.
Piszesz o kretowiskach ...a ślimaki ? Ja dzisiaj oprzątając moje skalniaki zauważyłam taki ich wysyp,ze skóra cierpnie !
Piszesz o kretowiskach ...a ślimaki ? Ja dzisiaj oprzątając moje skalniaki zauważyłam taki ich wysyp,ze skóra cierpnie !

- stasia109
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ślimaki proponuję na zupę. Mięsko jakby podobne do kurczaka, może ktoś nie pozna. Ja chyba założę ich hodowlę, bo tyle ich u mnie było w zeszłym roku, to podejrzewam że i w tym będzie dużo.
Pozdrawiam, pa

Pozdrawiam, pa

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Janeczko jeszcze kilka tak ciepłych dni i bedziesz mieć wszystko zrobione
- z takim zapałem ruszyłaś do pracy zapominając o jękach bo coś boli albo nachylić sie nie można ...
Zrobiła się z Ciebie "małolata"
- z takim zapałem ruszyłaś do pracy zapominając o jękach bo coś boli albo nachylić sie nie można ...

Zrobiła się z Ciebie "małolata"
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Dzisiaj internet cos mi nawala ,fotosik nie przesyła zdjęć ,Garnek pokazuje tylko małe zdjęcia i przesłał je do Joli ...chyba czas zacząć nowy wątek z mojego ogrodu marzeń .
Zapraszam do nowego ogrodu moich marzeń wraz z nastającą wiosną i z nowo zakwitającymi kwiatami ..
Zapraszam do nowego ogrodu moich marzeń wraz z nastającą wiosną i z nowo zakwitającymi kwiatami ..
- maniusika
chyba czas zacząć nowy temat bo nawet zdjęcia z mojego forum uciekły do Joli . tylko nie wiem jak zakończyć ten wątek ..
zaczęłam nowy wątek
Moje marzenie-maniusika cz. II
zaczęłam nowy wątek
Moje marzenie-maniusika cz. II
- maryla-56_56
- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
Janeczko wątek może mieć ok 80 str, więc jeszcze nie musisz.
A zdjęcia jeśli wkleiły się nie tam gdzie trzeba spróbuj może jeszcze da się usunąć, i wklej w swoim na nowo.
Pozdrawiam
A zdjęcia jeśli wkleiły się nie tam gdzie trzeba spróbuj może jeszcze da się usunąć, i wklej w swoim na nowo.
Pozdrawiam

- maniusika
wiem ale później trzeba będzie dzielić wątek gdzieś w lato a tak od wiosny będą pokazywane wszystkie kwiaty i prace jakie zrobiłam przez ten rok w ogrodzie ...
tylko nie wiem jak zakończyć ten aby pokazywał się nowy wątek
tylko nie wiem jak zakończyć ten aby pokazywał się nowy wątek
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Janeczko,
jak chcesz zakończyć ten wątek ogrodowy, to napisz, na PW, do Moderatora ( widzę, że jest teraz chatte - Izunia) i poproś o zamknięcie tego watku.
A, potem załóż nowy wątek

A, potem załóż nowy wątek