Maybelle pisze: Tulipan998 Młodzież zaczyna zapełniać to forum. I to bardzo dobrze! Lepiej oddać się pasji i pokochać roślinki niż włóczyć się na plantach albo i nie wiadomo gdzie

Otórz to ! Masz całkowitą rację
 .
 .
Maybelle pisze: Tulipan998 Młodzież zaczyna zapełniać to forum. I to bardzo dobrze! Lepiej oddać się pasji i pokochać roślinki niż włóczyć się na plantach albo i nie wiadomo gdzie

.
 .

. Pewnie przez naukę nie masz czasu
  . Pewnie przez naukę nie masz czasu   .
  . Tylko biało, biało i biało od śniegu
 Tylko biało, biało i biało od śniegu  Beznadzieja.
 Beznadzieja. 

Witam po długiej przerwie. Przepraszam
 Witam po długiej przerwie. Przepraszam  , że tak długo mnie nie było, ale miałam dużo nauki.
 , że tak długo mnie nie było, ale miałam dużo nauki.  
  Pozdrawiam serdecznie!
 Pozdrawiam serdecznie!  

.
  .

Ale jeszcze dodam pare zdjęć krokusów
 Ale jeszcze dodam pare zdjęć krokusów   

.
 . .
 . 
   :
 :

Miło, że wpadłaś
  Miło, że wpadłaś  Tak szczerze mówiąc, to nie pamiętam nazwy tego iglaczka. Spodobał mi się, a na nazwy jakoś nie zwracam większej uwagi. Wiem tylko, że osiąga max wysokość 40 cm, więc to chyba nie jest nidiformis. Chociaż sama nie wiem :P  Niedługo pojadę jeszcze do szkółki, więc zobaczę
 Tak szczerze mówiąc, to nie pamiętam nazwy tego iglaczka. Spodobał mi się, a na nazwy jakoś nie zwracam większej uwagi. Wiem tylko, że osiąga max wysokość 40 cm, więc to chyba nie jest nidiformis. Chociaż sama nie wiem :P  Niedługo pojadę jeszcze do szkółki, więc zobaczę