U Ciebie już prawdziwa wiosna, ślicznie i kolorowo. Przepiękne krokusy, ranniki cudo- prawdziwe słoneczka
Azyl Renaty
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Azyl Renaty
Witaj Renatko
U Ciebie już prawdziwa wiosna, ślicznie i kolorowo. Przepiękne krokusy, ranniki cudo- prawdziwe słoneczka
Moje kwiatuszki jeszcze nie pokazały swoich kolorków, ale mam nadzieję, że lada chwila się to stanie 
- renszpaks-1
- 50p

- Od: 24 mar 2010, o 16:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Renatko! Jakie wspaniałe wiosenne kwiatki! Z przyjemnością obejrzałem twoje foto. Pozdrawiam! 
Witaj Renatko
Masz piękny ogródek,bardzo podoba mi się warzywniak i skalniak
śliczna wiosna
śliczna wiosna
- Baryczka

- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Renatko, zajrzałam i do Ciebie
Świetnie masz poprowadzoną działeczkę, widać zmiany na lepsze, ciekawe jak będzie wyglądała za kolejny rok.
Bardzo podoba mi się obramowanie z cegieł, sama chcę coś podobnego zrobić u nas, cegły mam, chęci też, tylko czasu trochę brakuje.
Zawsze, gdy ostro popracuję na naszym ogrodzie, zaglądam do działu ogrodów i korci mnie, by pokazać swój. Ale chyba jeszcze nie tym razem, ten mój ugór zarośnięty kwiatami nie spodoba się nikomu, wymaga trochę więcej pracy
Pokaż kochana, co tam jeszcze u Was rośnie, może jakieś ciekawe tulipany, hiacynty?
Pozdrawiam i słonka życzę
Świetnie masz poprowadzoną działeczkę, widać zmiany na lepsze, ciekawe jak będzie wyglądała za kolejny rok.
Bardzo podoba mi się obramowanie z cegieł, sama chcę coś podobnego zrobić u nas, cegły mam, chęci też, tylko czasu trochę brakuje.
Zawsze, gdy ostro popracuję na naszym ogrodzie, zaglądam do działu ogrodów i korci mnie, by pokazać swój. Ale chyba jeszcze nie tym razem, ten mój ugór zarośnięty kwiatami nie spodoba się nikomu, wymaga trochę więcej pracy
Pokaż kochana, co tam jeszcze u Was rośnie, może jakieś ciekawe tulipany, hiacynty?
Pozdrawiam i słonka życzę
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
Witaj Renatko! to dobrze że zmobilizowałaś się do pokazania nam swojej działeczki. Odwaliłaś kawał roboty- wiem coś o tym, bo też po kupnie mojej działki prawie płakałam,,, nie przerazilo mnie że była zarośnięta tylko to co zobaczyłam potem- tony śmieci, pochowanych smierdzących worków altanka w rzsypce domek w rozsypce.... ufff dobrzez że to za mną. Widzę że y Ciebie też pięknie- okazay warzywnik, fajna rabata, i co nieco wiosennych. pokazuj dalej 
- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Renato,po tym klombie widać ile można zdziałać przy odrobinie dobrej woli.A teraz masz kolorowo,ileż tulipanów ,hiacyntów,piękna cesarska korona,no i miejsce gdzie można spocząć.Piękny trawnik-wiesz,że przeważnie mocno się go zmniejsza z każdym miesiącem na Forum?Ten i ów zachęca sam lub ogarnia Cię chęć posiadania tej czy innej rośliny.
- renata75
- 1000p

- Od: 5 kwie 2008, o 16:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.