Czereśniak - basjak
- majka300
- 1000p

- Od: 21 sty 2010, o 21:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Czereśniak - basjak
Basiu piękne zdjęcia
ja na razie w ogrodzie skończyłam i czekam na efekty
zostały mi jeszcze hosty do wsadzenia ale to później bo mam w doniczkach ale miejsce już mam przygotowane 
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat
cz.1, cz. 2
Zapraszam
Mój mały świat
Zapraszam
- basjak
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadzia ja też się cieszę ze spotkania. Tak zmarzłam dziś wieczorem w ogródku, że spijam już drugą kawę z rumem, jestem opatulona grubym szlafrokiem i mam kaptur na głowie. Pajac
Ten niebieski kwiatuszek to chyba śnieżnik, ale nie jestem pewna.
Majka to jesteś szczęściara
. Wcześnie posadzone, wcześniej będą kwitnąć
Przyjedz, przydałby mi się pomagier 
Ten niebieski kwiatuszek to chyba śnieżnik, ale nie jestem pewna.
Majka to jesteś szczęściara
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- majka300
- 1000p

- Od: 21 sty 2010, o 21:15
No kto wie żeby nie święta ...basjak pisze: Majka to jesteś szczęściara. Wcześnie posadzone, wcześniej będą kwitnąć
Przyjedz, przydałby mi się pomagier
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat
cz.1, cz. 2
Zapraszam
Mój mały świat
Zapraszam
- Priam
- Przyjaciel Forum

- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Super, że mogłem Cię poznać ;)
Podpatrzone przebiśniegi wyglądają bardzo naturalnie a przez to pięknie.
Podpatrzone przebiśniegi wyglądają bardzo naturalnie a przez to pięknie.
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ale Wam zazdroszczę tego spotkania
U nas może w maju jakieś będzie.
U nas może w maju jakieś będzie.
ja też się cieszęPriam pisze:Super, że mogłem Cię poznać ;)
Widzę ze było fajnie
ja nie mogłam pojechać ;( ale następnym razem będę na 100%. A teraz zmykam do pracy papapapapapap miłego dnia.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=29378" onclick="window.open(this.href);return false;
- basjak

Majka nawet taka wirtualna pomoc wskazana
mam masę pracy w ogródku, w domu też nic nie tknięte
Przemek przy ogródku sąsiadki zatrzymują się spacerowicze i podziwiają, rosną tam jeszcze w podobnych kępach kolorowe krokusy
a ja nie potrafię zrobić zdjęcia tego trawnikowego cuda
Gosia spotkanie sympatyczne, miło zobaczyć w realu życzliwych znajomych z portalu...
Iwona czemu ja Ci lilii nie przywiozłam? Poprawię się...
Jadzia pewnie spotkamy się jeszcze nie raz, zdjęć nie lubię, ale Twoje mogą być
Monika nic straconego, mamy wieksze szanse na spotkanie, dzielą nas dwa kroki
Kilka wczorajszych fotek i zmykam do ogródka

Przemek przy ogródku sąsiadki zatrzymują się spacerowicze i podziwiają, rosną tam jeszcze w podobnych kępach kolorowe krokusy
Gosia spotkanie sympatyczne, miło zobaczyć w realu życzliwych znajomych z portalu...
Iwona czemu ja Ci lilii nie przywiozłam? Poprawię się...
Jadzia pewnie spotkamy się jeszcze nie raz, zdjęć nie lubię, ale Twoje mogą być
Monika nic straconego, mamy wieksze szanse na spotkanie, dzielą nas dwa kroki
Kilka wczorajszych fotek i zmykam do ogródka

Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- Priam
- Przyjaciel Forum

- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
No no coraz więcej zdjęć się pojawia. Miło jest oderwać się od codzienności i spotkać tak wspaniałe kobiety
Fajnie, że nasze Forum powoduje, ze poznajemy nowych ludzi i to nie tylko wirtualnie.
Fajnie, że nasze Forum powoduje, ze poznajemy nowych ludzi i to nie tylko wirtualnie.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
BASIU a ja właśnie przyszłam z porannego obchodu . Fajne te kępki kwitnących irysów . Mnie również bylo miło poznać Cię osobiście ,tylko denerwuje mnie ,że zapomniałam tych zatyczek . O ile miałabyś czas możesz mnie odwiedzić i osobiście sobie je odebrać
. zapraszam 
- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Basiu
fotki piękne !!! ... a przylaszczki UROCZE
Jeszcze w moim ogrodzie nie rosną, więc w tym roku będę się rozglądała, żeby je kupić
Jeszcze w moim ogrodzie nie rosną, więc w tym roku będę się rozglądała, żeby je kupić
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj BASIU!
Zazdroszczę spotkania. Wiosenne kwiaty śliczniusie.
Zazdroszczę spotkania. Wiosenne kwiaty śliczniusie.
- basjak

Kolejny pracowity dzień
Dziś jestem z siebie zadowolona, już z górki. Wyorałam sporo darni, którą z największą przyjemnością przyjęła sąsiadka. Ja, niestety, nie mam kompostownika, ani nawet miejsca na niego.
Dosadziłam do kwaśnej rabatki urdzika górskiego, skrzydlinkę i erythronium dens-canis ?psiego zęba o różowych kwiatach. Wyodrębniłam kącik zasadowy, gdzie przesadziłam wawrzynka wilcze łyko i dosadziłam do niego wawrzynka główkowego i Cheritona, delospermy, miłka wiosennego, pajęcznicę i traganka (ale nazwa!). Jutro ciąg dalszy...
Przemku trafiłam na forum przypadkowo, szukając informacji na temat jakiejś rośliny..i zostałam...i nie żałuję
Pierwszy raz spotykam się z ludzmi o tych samych zainteresowaniach niezależnie od płci i wieku
Przygoda ze zdjęciami dopiero się zaczyna, nie tylko u mnie. Wiosna nas dopinguje.
Jadzia ja też codzienną wizytę w ogródku zaczynam od obchodu, z aparatem w ręce.
Po zatyczki chętnie się zjawię, ale dopiero po świętach. Teraz muszę skończyć rabatki i sadzenie w ogródku i zabrać się za okna, zakupy i inne przedświąteczne roboty.
Halinko w zeszłym roku kwitło mi kilka przylaszczek w różnych kolorach, teraz tylko jedna, za to wielki krzaczor. Pewnie dokupię, ale już nie teraz. Mam przesyt
Krysiu dzięki za pozdrowienia
, spotkanie udane i pewno nie ostatnie
Pierwsze krokusy zaczynają już przekwitać, przebiśniegi i ranniki też. Natomiast na krzewach pojawiają się pączki
Dzisiejsze kolory...
Dziwne krokusy, na jednej łodyżce kilka kwiatków...
Jeszcze cieszą...

Dziś jestem z siebie zadowolona, już z górki. Wyorałam sporo darni, którą z największą przyjemnością przyjęła sąsiadka. Ja, niestety, nie mam kompostownika, ani nawet miejsca na niego.
Dosadziłam do kwaśnej rabatki urdzika górskiego, skrzydlinkę i erythronium dens-canis ?psiego zęba o różowych kwiatach. Wyodrębniłam kącik zasadowy, gdzie przesadziłam wawrzynka wilcze łyko i dosadziłam do niego wawrzynka główkowego i Cheritona, delospermy, miłka wiosennego, pajęcznicę i traganka (ale nazwa!). Jutro ciąg dalszy...
Przemku trafiłam na forum przypadkowo, szukając informacji na temat jakiejś rośliny..i zostałam...i nie żałuję
Przygoda ze zdjęciami dopiero się zaczyna, nie tylko u mnie. Wiosna nas dopinguje.
Jadzia ja też codzienną wizytę w ogródku zaczynam od obchodu, z aparatem w ręce.
Po zatyczki chętnie się zjawię, ale dopiero po świętach. Teraz muszę skończyć rabatki i sadzenie w ogródku i zabrać się za okna, zakupy i inne przedświąteczne roboty.
Halinko w zeszłym roku kwitło mi kilka przylaszczek w różnych kolorach, teraz tylko jedna, za to wielki krzaczor. Pewnie dokupię, ale już nie teraz. Mam przesyt
Krysiu dzięki za pozdrowienia
Pierwsze krokusy zaczynają już przekwitać, przebiśniegi i ranniki też. Natomiast na krzewach pojawiają się pączki
Dzisiejsze kolory...
Dziwne krokusy, na jednej łodyżce kilka kwiatków...
Jeszcze cieszą...

Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
No gratulacje Basiu, pracowitego i mile spędzonego na działeczce dnia......
ja niestety jutro nie mogę może pójdę w niedziele, ale wtedy nie wypada pracować- choć i tak się boję bo zapowiadają oziębienie i deszcze ale zobaczymy jak to będzie
ja niestety jutro nie mogę może pójdę w niedziele, ale wtedy nie wypada pracować- choć i tak się boję bo zapowiadają oziębienie i deszcze ale zobaczymy jak to będzie