Moje pieszczochy gruboszki i inne
Re: Moje pieszczochy gruboszki i inne
Gruboszki ,które poszły na balkon nadal tam są i mają się świetnie.Dziś nadal zostają bo ma być 7 stopni

Anetko trudno musimy to przechorować.anetta pisze:Karinko nie pokazuj takich cudeniek bo lista chciejstw się wydłuży na forum
na ebay"u w Singapurzelidka9126 pisze:Gdzieś Ty to wyszperala![]()
![]()
Ja też pośiadam kilka gatunków krówek ,ale boje się zostawić je na dworze.
Gdzie Cię aż tam zanioslo.Jesteś niesamowita.lidka9126 pisze:Ja też pośiadam kilka gatunków krówek ,ale boje się zostawić je na dworze.
- Anetta
- 1000p

- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jeżeli jest takich gabarytów jak mój czyli chudziak w każdym calu to mu współczujęKARINIA pisze:Anetko trudno musimy to przechorować.anetta pisze:Karinko nie pokazuj takich cudeniek bo lista chciejstw się wydłuży na forumMoja lista ma już niezłe rozmiary.Ciekawe jak to wytrzyma listonosz
![]()
Lidko nosi mnie nosi bo jestem bardzo chora a lekarstwem na moją chorobę są kolorowe mućki 
A jakie masz mućki?lidka9126 pisze:Ja też pośiadam kilka gatunków krówek ,ale boje się zostawić je na dworze.
Gruboszki są bardzo wytrzymałe tylko nie zniosą mrozów.Wystawiłam nawet jedną "variegatę" ,która z racji koloru może być mniej wytrzymała i ma się bardzo dobrze.Gwałtownie zaczęła puszczać nowe listki
Tu już chyba nawet odwyk nie pomoże.Ale niemartw się, dużo nas choruje ;:162Mam 4 variegaty,2 ovaty,2 srebrzysto niebieskie arborescens,cotyledony,2 tricolory żólto czerwono zielone i jeszcze dwie których nazw nieznam.Jeszcze kilka hobbitów.
anetta pisze:Jeżeli jest takich gabarytów jak mój czyli chudziak w każdym calu to mu współczujęKARINIA pisze:Anetko trudno musimy to przechorować.anetta pisze:Karinko nie pokazuj takich cudeniek bo lista chciejstw się wydłuży na forumMoja lista ma już niezłe rozmiary.Ciekawe jak to wytrzyma listonosz
![]()
Mój na szczęście normalnych rozmiarów i na dodatek ma do dyspozycji windę.
Odwyk nic a nic nie pomoże.Tylko nowa roślinka 
Tylko kiedyśnam miejsca zabraknie.
Szkoda,że nie masz swojego wątku.Kiedy nam je pokażesz???lidka9126 pisze:Tu już chyba nawet odwyk nie pomoże.Ale niemartw się, dużo nas choruje ;:162Mam 4 variegaty,2 ovaty,2 srebrzysto niebieskie arborescens,cotyledony,2 tricolory żólto czerwono zielone i jeszcze dwie których nazw nieznam.
Oj tak , z miejscem jest problem.W tym roku mąż musi mi zrobić dodatkowe półeczki bo jesienią możemy się nie pomieścić 
Mam wątek tylko nie umiem zrobić podpisu.