HALINKO to wprost niemożliwe ,że u Ciebie już hiacynty i tulipany w kwiatach . U mnie dopiero na dobre zaczęły kwitnąć krokusy . Pięknie masz jak patrzysz z balkonu
No tak południowa wystawa przy bloku robi swoje wiem bo też mam balkon na południe i to okropne, gorąco jak w piekle 2 razy dziennie podlewam kwiatki uff
Zawsze między blokami jest dużo cieplej i szybciej wszystko ładnie rośnie i pokazuje swoje kwiaty , moje piwonie przy południowej stronie tez już są na wierzchu ale drzewiastej jeszcze nie mam ,, pewnie i krzewy wypuszczają listki ...
Moje hiacynty już prawie rozkwitnięte, szkoda że tak szybko się rozwineły , i nie nacieszę sie nimi, bo gupio byłoby usiąść w ogródku przy kawce jak jeszcz nie jest zbytnio zielono.
Witaj Halinko...coraz piękniej u ciebie.Ostatnio mało piszę ale podglądam..co podejrzę to u ciebie coś nowego kwitnie. U ciebie faktycznie cieplej...już nawet hiacynty kwitną u mnie dopiero wyłażą. Niestety znów pogoda się pogorszyła i nowych kwitnień na razie nie będzie. Pozdrawiam.
Jakie to niesprawiedliwe Tulipan, hiacynty, cebulice. Musi być cieplej i bardziej zacisznie. Bo nie widzę innego wytłumaczenia. A teraz jeszcze pogoda wszystko powstrzyma. Chociaż myślę że u Ciebie słoneczko świeci.
A u mnie pogoda się popsuła , zrobiło się zimno i popaduje , nawet krokusy wyglądają jakby obraziły się na złą pogodę a jeszcze wiatr strasznie wieje ,, znowu nie można wyjść do ogrodu ...