U Aneci.
Re: U Aneci.
Spryskiwacz może też sobie sobie kupię.
Takie rarytasy u ciebie w mieście- a u mnie same pospolitusy. 
- Haim
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 cze 2009, o 01:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U mnie w Kauflandzie mają ciekawe nasionka, kupiłam między innymi passiflorę, bo moja przemarzła
A ja już dla Ciebie ciachnęłam peperomkę, więc jak chcesz, to mogę się podzielić ;)
A ja już dla Ciebie ciachnęłam peperomkę, więc jak chcesz, to mogę się podzielić ;)
- esti42
- 1000p

- Od: 21 sty 2009, o 14:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Anetko no tak jest że jak się szuka to akurat nie ma a jak już zamówisz to wszędzie pełno
No ja na razie jestem uziemiona M sprzedał auto i teraz się śmieje że może przez ten czas zaoszczędzi bo nigdzie nie pojadę i ziela nie kupię ale jeszcze mam rower hi hi hi jakby coś to dam ci znać jak nie znajdę u siebie ok
No ja na razie jestem uziemiona M sprzedał auto i teraz się śmieje że może przez ten czas zaoszczędzi bo nigdzie nie pojadę i ziela nie kupię ale jeszcze mam rower hi hi hi jakby coś to dam ci znać jak nie znajdę u siebie ok
JESTEM JAK MOTYLEK , KIEDY ZNIKNĘ NIKT TEGO NIE ZAUWAŻY
Pozdrowionka ASIA
Pozdrowionka ASIA
- Anetta
- 1000p

- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Rysiu pewnie pospolitusy made in china
skąd ja to znam u mnie tego pełno.
Asiu-Haim skoro już ciachnęłaś to pewnie że chcę
, ja pamiętam o morelowym grudniczku dla Ciebie to akurat będzie coś za coś
a peperomka to ta z jasnymi przebarwieniami moja miała bardziej żółte, może to jeszcze inna odmiana. Szkoda passiflorki, moja nie przezimowała i też kupiłam nasionka ale nic nie chce wzejść
Asiu-Esti to czekam na znak tylko do jutra wieczora bo potem urlop się kończy i na ryneczek już nie dam rady iść. Zaradna z Ciebie dziewczyna
, ja tez lubię rowerykiem jeździć ale nie na zakupy bo boje się mnie rozjadą 
Asiu-Haim skoro już ciachnęłaś to pewnie że chcę
, ja pamiętam o morelowym grudniczku dla Ciebie to akurat będzie coś za coś Asiu-Esti to czekam na znak tylko do jutra wieczora bo potem urlop się kończy i na ryneczek już nie dam rady iść. Zaradna z Ciebie dziewczyna
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Anetko, nie wybierasz sie do carrefour , bo są rododendrony po 5,99. To nasze miasto to dziadostwo pod każdym względem, gdzie jest najbiższy?
- Anetta
- 1000p

Małgosiu wybieram się ale dopiero po świętach do Torunia, do tej pory to już nawet listka złamanego nie będzie
Pewnie niedługo będą w biedronce ale droższe trochę.
Nic mi nie mów o tym naszym Rypinie i jego mieszkańcach co niektórych, wyobraź sobie wczoraj dwóch kolesi chciało nas okraść ze złomu, który leży za garażem, sąsiad złapał jednego to tłumaczył się że na chleb a pijany jak bela. Do tej pory jeszcze mi serducho bije i ze złości i ze strachu, w nocy spać nie mogliśmy bo jak pies zaszczekał to nadsłuchiwaliśmy czy nic się nie dzieje. Koszmar normalnie
Czy Wy też dziś z rana nie mogliście wejść na forum?
Nic mi nie mów o tym naszym Rypinie i jego mieszkańcach co niektórych, wyobraź sobie wczoraj dwóch kolesi chciało nas okraść ze złomu, który leży za garażem, sąsiad złapał jednego to tłumaczył się że na chleb a pijany jak bela. Do tej pory jeszcze mi serducho bije i ze złości i ze strachu, w nocy spać nie mogliśmy bo jak pies zaszczekał to nadsłuchiwaliśmy czy nic się nie dzieje. Koszmar normalnie
Czy Wy też dziś z rana nie mogliście wejść na forum?
Przykra ta sprawa ze złomem- też bym się wystraszył, ale chociaż masz pieska:) Tak ja też dzisiaj z rana nie mogłem wejść na forum. 
- Anetta
- 1000p

Pieski spuszczone i biegają po podwórku więc już tak się nie boję, szkoda że wczoraj były w zamknięciu bo chociaż by kolację miały za free 
- zeberka4

- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Oby teraz ci szybko uróśł,fajnie ze puszcza!
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Anetko, ale sobie narobiłam u Ciebie zaległości.
Ale już się poprawiłam.
Hibki śliczne, zarówno biały jak i żółty. Maluszki urocze, zwłaszcza Adenium niech ci rosną pięknie, bez marudzenia
Hibki śliczne, zarówno biały jak i żółty. Maluszki urocze, zwłaszcza Adenium niech ci rosną pięknie, bez marudzenia
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- APe

- Od: 21 wrz 2009, o 23:17
Anetko,Małgosiu nie narzekajcie tak na ten Rypin ja dzięki waszym sklepom mam achimenesy,ismeny ,hipka 
No właśnie bo ja tak koło 10 tej zrobiłem sobie kawusię i klikając na forum wyskakiwało,że nie ma tego adresu na serwerze...anetta pisze:Czy Wy też dziś z rana nie mogliście wejść na forum?
- stasia109

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochana, ja mam czas, ja poczekam, jak już u Ciebie porządnie się urządzi. Pa

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.