Och nie wiem jak to będzie wszystko wyglądac ale mam jakąś tam nadzieję ,że jako -tako . Układam sobie w głowie ,ale wszystko się dopiero okaze .
DOMINIKO to było takie mini szaleństwo
IWONKO byłam dzisiaj w Tychach na giełdzie . Jechaliśmy po bratki na cmentarz no i przy okazji co-nieco się kupiło
GRAŻYNKO nie skoncza się . Jeszcze tylko 2 albo 3 rzeczy chcę kupić coś na pniu ,ale nie róże . Porobiłam dzisiaj sadzonki z bukszpanu i ciekawe co z nich wyjdzie
GRAZYNKO mam pod płotem od lewej żylistek, potem Chopina, potem taka różowa pnącą ,Veilchenblau i na koncu przy skalniaku Constans Spry . To wszystko jest pod płotem . Jak będzie wyglądać to wszystko -zobaczymy
BASIA jak rano wstałam to dachy były białe no i trawa również . Kupiłam te znaczniki całe 100szt. jak chcesz no to mówisz i masz
KRYSIU bardzo podobały mi się te pierwiosnki a sprzedająca powiedziała ,że one 1 wychodza spod śniegu . Mają takie ciemne listki nie zielone . 3 zł. za sadzonkę to nie taka znowu tragedia . Były tez piwonie po 7 zł. za karpę ,ale jak widziałam te kłamliwe fotki to mi się odechciało . Był tam Karl Rosenvield ,ale w kolorze takim lila a przecież on jest czerwony z żółtym srodkiem . Moze to jakiś inny
HALINKO tylko czy mi zakwitną ,gdyż w ubiegłym roku nie miały kwiatów

ostatnie zdjęcia sa dla Ani DS