Rysiu, cambria właśnie przekwitła, ale następna, nie wiem jaki kolor, szykuje się do kwitnienia.
Ale przekwitnięte też piękne, to sabotek"

Damian, tak to hibiskus domowy jest ciekawy z tego powodu, że nie rośnie /mam go 2,5 roku/a od czasu do czasu kwitnie. w ogóle go nie rozumiem.
Igor, już trzymam go na tarasie od 3 dni, na deszczu też, on lubi mieć wilgotno
Pierwszy kwiatek tej wiosny na moim tarasie, już szykują się następne scille siberici.
[
SunFlower, imbir, nie jest zbyt fascynujący, ale zobaczę jak rośnie

.Kwitnący Sabotek i Hbiskus też śliczne. Hibka mam takiego samego, tylko chyba coś w tym roku źle zrobiłam, bo nie zanosi się na kwiaty.
 .Kwitnący Sabotek i Hbiskus też śliczne. Hibka mam takiego samego, tylko chyba coś w tym roku źle zrobiłam, bo nie zanosi się na kwiaty.

, pamiętam o Tobie i o Forum. Mam teraz mniej czasu, bo robimy przejście w ścianie do pokoju dla Mamuśki. Pyłu co niemiara, do tego bajzel że ho. Mam cichą nadzieję, że przed świętami się wyrobimy. Wczoraj trochę robiłam na ogródku, wierzba "iwa" została mi w dłoni. Muszę pogonić nornice, ale jak
 , pamiętam o Tobie i o Forum. Mam teraz mniej czasu, bo robimy przejście w ścianie do pokoju dla Mamuśki. Pyłu co niemiara, do tego bajzel że ho. Mam cichą nadzieję, że przed świętami się wyrobimy. Wczoraj trochę robiłam na ogródku, wierzba "iwa" została mi w dłoni. Muszę pogonić nornice, ale jak  ? A obok maja wolny ugór.
 ? A obok maja wolny ugór.