A może założysz swój wątek?
Ćmówki z PESTKĄ@
- Wioleta
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 lis 2007, o 18:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ćmówki z PESTKĄ@
Karlin2 nowości śliczne
dobrze, pomysle, jestem tu nowa hehe więc podłapuje na razie co sie da :P Dzięki za sugestie
Pozdrawiam, Karina
- Storczykowa

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bardzo ładne masz te storczyki. Mam nadzieję, że ci będą dobrze rosły.
KARLIN śliczniutkie te Twoje nowości..no i żółty storczyk wprowadził Świąteczną atmosferę do domku.
Bardzo miło mi Cie gościć w swoim wątku i wcale nie musisz zakładać własnego jeśli nie chcesz,ja się chętnie na ławeczce posunę
Bardzo miło mi Cie gościć w swoim wątku i wcale nie musisz zakładać własnego jeśli nie chcesz,ja się chętnie na ławeczce posunę
,,,a mozę macie ochote na odrobine lata????Właśnie uświadomiłam sobie ,ze dawno nie byłam w moim wątku ogrodowym i powiem szczerze to niezła terapia kolorami
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 9&start=70
SERDECZNIE ZAPRASZAM.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 9&start=70
SERDECZNIE ZAPRASZAM.
-
GrazynaW
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Odwiedziłam dzisiaj PESTKO Twój ogród.Kolory lata przykuwają uwagę,tyle jeszcze musimy czekać
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Grażynko u mnie dziś 16 st i piękne słoneczko.Wiosna w końcu przyszła.Żurawie na polach drą paszcze strasznie.Niestety ja za wcześnie wybrałam się z grabiami na ogród i teraz mam...Leżę chora zamiast buszować po ogródku lub po oknach jak inne sąsiadki przed Świętami 
- justus27

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Pestko, Kuruj się
Jeszcze Zdążysz wejść do ogrodu...A ja dziś słyszałam skowronka...wiosna idzie 
-
GrazynaW
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 14 sty 2009, o 18:33
No wiesz,to się dochrapałaś
Życzę szybkiej poprawy 
Dziękuję bardzo,,,już mi na szczęście troszkę lepiej
Skowronka nie słyszałam ,ale za to mam drugi sezon szpaki pod dachem.Jejku jak one cudnie śpiewają.
Przez kilka lat zamieszkiwały u sąsiada ale po zmianie elewacji zabił dziurę żeby mu nie brudziły.
My mimo ,ze mamy nowy dom cieszymy sie z przeprowadzki zza płotu do nas.Nie ma nic milszego jak poranny ptasi koncert w sypialni.
Skowronka nie słyszałam ,ale za to mam drugi sezon szpaki pod dachem.Jejku jak one cudnie śpiewają.
Przez kilka lat zamieszkiwały u sąsiada ale po zmianie elewacji zabił dziurę żeby mu nie brudziły.
My mimo ,ze mamy nowy dom cieszymy sie z przeprowadzki zza płotu do nas.Nie ma nic milszego jak poranny ptasi koncert w sypialni.
- justus27

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Pestka...Masz rację....Ptasie trele są piękne. Mimo, że mieszkam w bloku...w okolicy nie brakuje ptaków...tylko dzisiejsza pobudka o 3.40...coż, dla Kosa widocznie to już był ranek :P ...
Moje cymbidium od przedwczoraj rozpoczęło sezon tarasowy.
Nie kwitnie mi ,,dziad,, jeden
Kupiłam go na allegro przekwitniętego i tak stoi u mnie jak zaczarowany.Zimą wylądował ,,karnie,,w zimnej piwnicy,machnełam na niego ręka ;jak sie zmarnuje to i tak nic straconego,a on ma sie całkiem dobrze ,a nawet bardzo dobzre ,bo liscie ma śliczne i nowe przyrosty bulw.Przesadziłam go w nową ziemie i,,won,, na taras
i bez kfjjjjata do domu ma nie wracać
Ja chyba reki do niego po prostu nie mam ,a cierpliwość dawno mi się już skończyła.Macie mozę jakieś pomysły na tego ,,potwora,,?
Nie kwitnie mi ,,dziad,, jeden
Ja chyba reki do niego po prostu nie mam ,a cierpliwość dawno mi się już skończyła.Macie mozę jakieś pomysły na tego ,,potwora,,?
Moje storczyki właśnie skończyły pierwszą
w tym sezonie kąpiel w deszczówce