Domiś, przywiezione samochodem dostawczym z ogrodniczego, bo inaczej nie byłoby szansdominikams pisze:O rany!!!! 6 m?A jak to drzewo zostało przywiezione? Ja proszę o fotkę

Po prawej lipa, a obok zakopany jesienią dąb

Domiś, przywiezione samochodem dostawczym z ogrodniczego, bo inaczej nie byłoby szansdominikams pisze:O rany!!!! 6 m?A jak to drzewo zostało przywiezione? Ja proszę o fotkę

I mojejvertigo pisze:Nie pochwaliłam się chyba, że przyszła mi kolejna partia roślinek - w mojej ulubionej bieli: [/img][/url]

Dziękuję, Dorotkododad pisze:Piękne bielaski
Tak, jest biała i nawet w ubiegłym roku były spore kępy po 6zł w moim pobliskim ogrodniczym i nie kupiłamliska pisze:
Jest biała trzykrotka? wow.. nie wiedziałam.. będę jej szukać
bardzo ją lubię .. ale mam niebieską
Monia lipa potężna![]()
będziesz pod nią siedziała? hihihih
Już sobie wyobrażam te wspaniałe lipyMargo2 pisze:Lipa ma jeszcze jeden plus. Pięknie pachnie. Kojarzy mi się z dzieciństwem. Spędzaliśmy całe wakacje u wujka na wsi, u którego przed bramą rósł cały rząd lip. Zapach był nieziemski.
A ja dopiero w tym roku zauważyłam kolor biały
Ewuniu, bardzo jestem zadowolona z tej lipy, zwłaszcza, że Wy dodatkowo mnie w tym utwierdzaciegloriadei pisze:Monia!
ależ wypasione drzewo!i białe zakupy
![]()
Intryguje mnie ten biały irys, ciekawostka! Mozesz podać odmiane?
Coś mnie ostatnio ciągnie do irysków
Dziękuję, Dominisiudominikams pisze:Piękne drzewa!!! Ja moją lipę niestety muszę trzymać w ryzach - jest posadzona od frontu, i nie mogę sobie pozwolić, żeby była wielkim drzewem - ale takie było założenie przy sadzeniu - będzie kulą lub jajem na pniu

Witaj, Małgosiumalgocha1960 pisze:Zostawię swój ślad, bo widzę,żę będzie co podziwiać w tym roku,a oczy spragnione takich widoków. Jaką dużą masz działkę tak ze zdjęć to co najmniej 3 razy większa od mojej?

Doduś, to samo zauważyłam na swoich wiciokrzewach - mają maleńkie listeczkidodad pisze:Widzę, że praca wre![]()
Ja też dosyć dużo wczoraj zrobiłam. U mnie wiciokrzew już puścił liście![]()
Jadę dziś zobaczyc co słychać w lesie.
Pozdrawiam