Moja jakaś dziwna....ma małe i pomarszczone listki
 Moja jakaś dziwna....ma małe i pomarszczone listki  Fiołeczki jak zwykle ślicznie kwitną
 Fiołeczki jak zwykle ślicznie kwitną  
 I prymulka jakie ma ładniutkie kwiatuszki

Moja jakaś dziwna....ma małe i pomarszczone listki
 Moja jakaś dziwna....ma małe i pomarszczone listki  Fiołeczki jak zwykle ślicznie kwitną
 Fiołeczki jak zwykle ślicznie kwitną  

Elu nie mam pojęcia czy kwitnie czy też nieElizabetka pisze:Powiedz mi kochana czy ta begonia jest z tych co kwitną czy tylko ma ładne liście.Jakoś nie mam czasu się za nią obejrzeć...i przez to nie wiem co mam.
 U mnie jeszcze nie zakwitła
 U mnie jeszcze nie zakwitła 

, Celinko mam ją po raz pierwszy ale po Waszych postach już mniej więcej wiem.
 , Celinko mam ją po raz pierwszy ale po Waszych postach już mniej więcej wiem.

Super masz kaktusiki (choć ja za nimi nie przepadam ;:61 ). KOniecznie pokaż fotkę gdy twoja passiflorka będzie miała ochotę na kwiatki^^.
 Super masz kaktusiki (choć ja za nimi nie przepadam ;:61 ). KOniecznie pokaż fotkę gdy twoja passiflorka będzie miała ochotę na kwiatki^^.
 dzięki...rzeczywiście dziś był słoneczny piękny dzionek.
 dzięki...rzeczywiście dziś był słoneczny piękny dzionek.  

(przepraszam za jakość fotki)
 (przepraszam za jakość fotki) 

Za to moja wygląda okropnie....zaatakował ją przędziorek i udało mi się go pogonić ale ona nie za ładnie wygląda
 Za to moja wygląda okropnie....zaatakował ją przędziorek i udało mi się go pogonić ale ona nie za ładnie wygląda 

Katko a możesz napisać która jest która bo sama nie wiem co mam.kati-1976 pisze: Widzę też tam Carallume dumerei i Huernię. Te też mam