Agnieszko troszkę rozumiem to co teraz przeżywasz z tym bólem....moja teściowa po wypadku miała okropne bóle kręgosłupa normalnie zwijała się z bólu i żadne tabletki czy plastry nie pomagały.....pół roku się męczyła aż zaczęła jeździć do Poradni bólu i teraz zdecydowanie lepiej się czuje.
Wizyta u lekarza jest nieunikniona (niestety, wiem to z doświadczenia), jeśli możesz nie unikaj zastrzyków (o tym i tak zadecyduje lekarz), mogą przynieść szybszą ulgę, poza tym działają szybciej i nie obciążają wątroby. Szkoda przedłużać cierpienie. Pozdrawiam jeszcze raz serdecznie Kroda
Witajcie
Dzisiaj wcześniej niż zazwyczaj, ale nie mogę leżeć, więc chodzę i utykam po kątach.
Na 16.00 mam lekarza i na pewno da jakieś leki, więc wrócę do żywych.
Bardzo się cieszę, że pamiętacie o Mnie. i lepiej się czuję jak Was czytam.
Nie mogę długo siedzieć i będę wpadać co jakiś czas.
Najlepsza na ból jest trawka
Życzę Ci kochana szybkiego powrotu do zdrowia !!!
Tak dziś pięknie oby i Tobie dzięki tej pogodzie iście wiosennej się poprawiło
Zaglądaj Aguś tak często jak bedziesz mogła i na bieżąco informuj jak się czujesz. Ciekawa jestem jakie leczenie zastosuje pani doktor. Jeśli to od kręgosłupa, to może wysłać Cię na prześwietlenie i do neurologa.
2iza pisze:Najlepsza na ból jest trawka
Życzę Ci kochana szybkiego powrotu do zdrowia !!!
Tak dziś pięknie oby i Tobie dzięki tej pogodzie iście wiosennej się poprawiło
Izuś, jakbym przyniosła trawkę do domu to by Mój M. musiał mnie wsadzić do pudła. Kasiu, będę pisać jak wrócę od lekarza. Kroda, doszło, przeczytałam i odpisałam.
Aguś taka duża dziewczynka i się zastrzyków boisz no wiesz
Moje dzieciaki miały w zeszłym tygodniu i nie wyły dasz rade tak jak to kiedyś mówił mój tatuś "wielka baba jesteś dasz radę "
JESTEM JAK MOTYLEK , KIEDY ZNIKNĘ NIKT TEGO NIE ZAUWAŻY
Pozdrowionka ASIA