Hoje Koki
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Hoje Koki
Ty go tak nie kop, bo mu tu i ówdzie siniaki porobisz i na rentę pójść będzie musiał.

-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No to nic tylko się cieszyć!trzynastka pisze:hehehehe wcale nie chche zaiwanićtylko Wam odstapię te moje 2 dni hihi za szczepki hojek ...W SUMIE TY KRYSIU TY I AGA Z ZARAŹILIŚCIE MNIE HOJOBĄ!!!! a teraz choruję i to ciezko
![]()
![]()
![]()
![]()
To poczekaj do maja już 18 będzie.KOKI77 pisze:Tomasz zamknęli,jeszcze za nielatadaj spokój bez szans,chyba,że prok.też zahojowany to zrozumie
![]()
-- 18 mar 2010, o 21:06 --
DokładnieKrystyna.F pisze:No to nic tylko się cieszyć!trzynastka pisze:hehehehe wcale nie chche zaiwanićtylko Wam odstapię te moje 2 dni hihi za szczepki hojek ...W SUMIE TY KRYSIU TY I AGA Z ZARAŹILIŚCIE MNIE HOJOBĄ!!!! a teraz choruję i to ciezko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oj Tomek biedny Ty i skopać cię chcą
no dobra po piwku i spoko szkoda wieczoru na awantury

jakbym miała kabze pełną to bym się cieszyła ...mam dziurę w dnie ciągle wyciekaKrystyna.F pisze:No to nic tylko się cieszyć!![]()
Celinka,jak coś szukasz a mam do przycięcia daj znać
bez przekupywania ,żeby jasność była 
Już mnie skopały ,plecy bolą 
Hojki to rozdajesz ,a mi bugenwilli dać nie chcesz Ty zła kobietoKOKI77 pisze:Celinka,jak coś szukasz a mam do przycięcia daj znaćbez przekupywania ,żeby jasność była
I co Ty na to??,może Cię przekonam,zaraz Tutaj Krysię przekonam i Celinkę staną za mną i bugenwille będziesz musiała oddać,bo inaczej

- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marzenko przejrzę sobie jeszcze po raz "enty" Twoje cuda i ci napiszę
Kochani dobrej nocy niech Zieloność będzie z Wami

Kochani dobrej nocy niech Zieloność będzie z Wami
Hojek rozdawnictwa sam mnie nauczyłeś
wiesz,że i tak skończy u Ciebie kiedyś tam podły ....trala la kupiłam dwa liście i jeszcze nie wiesz jakie szpiegu 
Wiem wiem kupiłaś obovate o 18:55 za 29.99
;:96 Ty śpiegu 
Nie ukryjesz nic przede mną
.
Czuję się inwigilowana....
Marzenko wybacz ale ja wszystkich podglądam na all co kupują -ale tylko tych co kupują hojki.