Zwłaszcza ten wór z tulipankami . :P
 Zwłaszcza ten wór z tulipankami . :P Zdrówka życzę Tobie i Mamusi .

A u nas zacznie się pora deszczowa
 A u nas zacznie się pora deszczowa  

ale było zimno i w rączki zmarzłam. Pojechałam
 ale było zimno i w rączki zmarzłam. Pojechałam   do lekarza, ale okazało się, że wizyta jest umówiona na 18 marca a nie na 16. Coraz bardziej mi się plącze wszystko. To już druga taka wpadka w tym miesiącu.
 do lekarza, ale okazało się, że wizyta jest umówiona na 18 marca a nie na 16. Coraz bardziej mi się plącze wszystko. To już druga taka wpadka w tym miesiącu.   . Co będzie dalej? To chyba wszystko przez tę zasiedziałą zimę, prawda?
 . Co będzie dalej? To chyba wszystko przez tę zasiedziałą zimę, prawda? i żabusie, moje kochane żabusie. Oto one:
  i żabusie, moje kochane żabusie. Oto one:

- u mnie też dzisiaj popadał troszkę śnieg. Ale tak w ogóle to było słonecznie, ale zimno. Zapowiadają wiosnę, to te Twoje
 - u mnie też dzisiaj popadał troszkę śnieg. Ale tak w ogóle to było słonecznie, ale zimno. Zapowiadają wiosnę, to te Twoje   zające pójdą znowu na pola i do lasu. Wytrzymaj!
  zające pójdą znowu na pola i do lasu. Wytrzymaj! - dziękuję za uznanie moich tulipanków. Gdzie je pomieszczę, jeszcze nie wiem, bo za zimno. Dziękuję także za życzenia zdrowia. Bardzo się nam przydadzą.
 - dziękuję za uznanie moich tulipanków. Gdzie je pomieszczę, jeszcze nie wiem, bo za zimno. Dziękuję także za życzenia zdrowia. Bardzo się nam przydadzą. - tak mówią, dlatego czekamy na czwartek i na wiosnę od dawna poszukiwaną. Trzymam kciuki.
 - tak mówią, dlatego czekamy na czwartek i na wiosnę od dawna poszukiwaną. Trzymam kciuki. - ja siałam pięciornika od razu do gruntu, ale w taką pogodę to sama nie wiem. Rób co Ci w duszy śpiewa.
 - ja siałam pięciornika od razu do gruntu, ale w taką pogodę to sama nie wiem. Rób co Ci w duszy śpiewa. - szkoda, wielka szkoda że nie chcesz skorzystać z moich parapetów. Ale zamiast rozdawać sąsiadom, daj mnie. Mnie się przydadzą.
 - szkoda, wielka szkoda że nie chcesz skorzystać z moich parapetów. Ale zamiast rozdawać sąsiadom, daj mnie. Mnie się przydadzą.  

Ten ciągły brak czasu doprowadza mnie do bólów głowy!!Ciągle jest coś przede mną do zrobienia,jakaś taka niezaradna zrobiłam sie przez tą zimę,aż wstyd sie przyznć
 Ten ciągły brak czasu doprowadza mnie do bólów głowy!!Ciągle jest coś przede mną do zrobienia,jakaś taka niezaradna zrobiłam sie przez tą zimę,aż wstyd sie przyznć   
   A u Ciebie widzę zakupy pełną parą - żabusia urocza.jak się sprawuje kotuś od mamy?Grzeczny?
 A u Ciebie widzę zakupy pełną parą - żabusia urocza.jak się sprawuje kotuś od mamy?Grzeczny? 

Stasiu,
 Stasiu,

kretów moc nornic jeszcze więcej aaa i hiacynty też wyszły ale tylko 4
  kretów moc nornic jeszcze więcej aaa i hiacynty też wyszły ale tylko 4  reszta zjedzona
 reszta zjedzona  buziaczki zostawiam
 buziaczki zostawiam

). Pragnę Was poinformować, że u mnie chyba wiosna! 14 * na plusie, przyjemy wiaterek
 ). Pragnę Was poinformować, że u mnie chyba wiosna! 14 * na plusie, przyjemy wiaterek  . Zapach, och jaki cudowny. Pachnie wiosną, ziemią i te ptaki
 . Zapach, och jaki cudowny. Pachnie wiosną, ziemią i te ptaki  . Jak one uroczo świergolą :P . Mam zamęt w głowie. Po prostu na dworze - coś cudownego.
 . Jak one uroczo świergolą :P . Mam zamęt w głowie. Po prostu na dworze - coś cudownego.