Działka szafir 44
Re: Działka szafir 44
Małgosiu kochana! Od jesieni jestem w rozjazdach i dlatego zaglądam od czasu do czasu na forum. Nie jestem na bieżąco, więc tylko wpadam i obserwuję. Jeszcze trochę i wrócę do domu to będzie więcej czasu, chociaż mam nadzieję, że wiosna zawita na dobre i trzeba będzie pracować na działce. Tak się złożyło! Myślę co tam w domu? Syn zagląda do skrzynki pocztowej i podlewa kwiatki. Tęsknię już za swoimi kątami. Wktótce się to zmieni.
Pozdrawiam Cię gorąco. 
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Mariolu ten śnieg nas chyba nie ma zamiaru opuścić
U mnie dziś było nawet ładnie w dzień a wieczorem ooo proszę dosypało że hej i na dodatek jeszcze przymroziło proszę zobacz

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Małgoś. Ja juz nawet nie wstawiam dzisiajszych fotek, bo znów tylko biel na nich widać. Dobija mnie ta zima, wiec troche zakupów nie zaszkodziło. Pozdrówka 
Grażynko nie wiedziałam że jesteś poza domem i z tego co piszesz jesteś już długo nie do pozazdroszczenia ale nie raz tak trzeba ! Pomyśl sobie że jak przyjedziesz wszyscy domownicy będą się cieszyć
A jak wrócisz to zacznie się ,,orka'' na działce czasu zawsze brak ale myślę że będziesz w miarę możliwości zaglądać. Cieplutko pozdrawiam buziaki i to zdjęcie dla Ciebie
......................
......................

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Gosieńko masz rację ale nie mogłam się oprzeć bo to nie do pomyślenia żeby 15 marca tak sypało dla Ciebie trochę kolorku i ciepełka

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- Tosia1

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziękuję Małgoś. Ja juz wariuję przez tą zimę. Powysiewałam oczywiście za wcześnie pomidory i papryki, teraz pikowałam, bo co z nimi robic?? Różyce kupione wynisłam do altany bo tam chłodniej, w domu zaczęły masowo wypuszczać pąki. Toz to niepodobne, abym grochu i bobu nie wysiała. A dla nich juz ostatni dzwonek .Gosia pozdrówka 
-
Mariolas
- 500p

- Od: 20 paź 2009, o 23:47
Tosiu witaj
w moim ogródku,miło mi że trafiłaś do mnie
Chętnie zobaczę jak zrobisz tą rabatę i jaki efekt będzie,choć myślę że na pewno będzie ładna.
Dziękuję również za wspaniałe zdjęcia piękne róże,iglaki a to zdjęcie z ptakami na dłoni cudowne, niespotykane co to za ptaki i jak udało Ci się tak je oswoić
Serdeczne pozdrowienia i pędzę do Ciebie 
Chętnie zobaczę jak zrobisz tą rabatę i jaki efekt będzie,choć myślę że na pewno będzie ładna.
Dziękuję również za wspaniałe zdjęcia piękne róże,iglaki a to zdjęcie z ptakami na dłoni cudowne, niespotykane co to za ptaki i jak udało Ci się tak je oswoić
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Giguś no to z tymi Twoimi wschodzącymi roślinkami nie za ciekawie bo ta wiosenka nie chce do nas przyjść
Jestem pełna podziwu że już tyle masz nasadzeń bo ja szczerze mówiąc nic nie wysiewam już w domu ponieważ małe mam mieszkanko bez balkonu. A na dodatek w zeszłym roku miałam sporo tego i jakoś kiepsko mi to wyszło więc stwierdziłam że nie będę się w to bawić poczekam aż dojrzeję do tego
Pa
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Mariolko byłam parę dni temu na działce i myślę że yuki mają się dobrze tak więc jak tylko będzie czas to nie zapomniałam i prześlę tak jak obiecałam (tylko kiedy będzie najlepszy termin może wiesz bo ja noga jestem
) A co do Twoich wschodzących roślinek to myślę że dadzą radę i przetrwają poza tym masz dom to zawsze gdzieś je w trochę chłodniejsze miejsce postawisz i jakoś wstrzymasz ten ich rozwój
Nie martw się będzie dobrze damy radę i tą zimę wygonimy
Tyle mam nowych planów i tak bym już pobiegła na działkę a tu masz babo placek. A to na rozweselenie zdjęcia z Holandii.

Tyle mam nowych planów i tak bym już pobiegła na działkę a tu masz babo placek. A to na rozweselenie zdjęcia z Holandii.

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Małgosiu gdzie nie wpadam tam wiosenne zakupy
śliczne te fotki z Holandii 
-
Mariolas
- 500p

- Od: 20 paź 2009, o 23:47
Małgoś zrobiłyśmy te same zakupy 
Trzynastko nic dziwnego że wszyscy szaleją z zakupami bo pragną przywołać tą wiosnę by
wreszcie przyszła i muszę powiedzieć że to chyba zadziałało
dziś u mnie było bardzo ładnie prawie jak wiosną jeszcze chłodno ale myślę że to idzie w dobrą stronę wreszcie.Zdjęcia z Holandii zrobił mój syn jak był w zeszłym roku pokażę jeszcze jedno ,będzie to drzewo ale zobaczcie jakie ma kwiaty

wreszcie przyszła i muszę powiedzieć że to chyba zadziałało

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.