Te Twoje róże to mnie zwalają z nóg... O piwoniach nie wspomnę, już się nie mogę doczekać kiedy Twoje białe wyjdą... nie liczę na to, że zakwitną w tym roku, ale mogłyby mi sprawić niespodziankę

. Ciekawe jakie w tym roku będa Twoje rabarbary . U mnie przed śniegami już wyszły z ukrycia .
 . Ciekawe jakie w tym roku będa Twoje rabarbary . U mnie przed śniegami już wyszły z ukrycia .  . Kristalperle przywiozłam z Niemiec i raczej nie mam z nią probemu chociaż  jest delikutasna . W ubiegłoroczne deszczowe lato miała płatki nieciekawe ,ale potem pod koniec sie zrehabilitowała . Tak wygląda jak rozwinie swój kwiat
 . Kristalperle przywiozłam z Niemiec i raczej nie mam z nią probemu chociaż  jest delikutasna . W ubiegłoroczne deszczowe lato miała płatki nieciekawe ,ale potem pod koniec sie zrehabilitowała . Tak wygląda jak rozwinie swój kwiat    

To prawdziwe lato
 To prawdziwe lato  

U nas nadal śnieg leży, i mróz powrócił
 U nas nadal śnieg leży, i mróz powrócił   Właściwie cały dzień chłodno, tyle, że słonecznie
 Właściwie cały dzień chłodno, tyle, że słonecznie   
  Jak sobie pomyślę, że rok temu wyłączyliśmy ogrzewanie 1.04, to aż się dziwię, jak to możliwe
 Jak sobie pomyślę, że rok temu wyłączyliśmy ogrzewanie 1.04, to aż się dziwię, jak to możliwe  

Jeszcze jakiś inny kolorek by się przydał
 Jeszcze jakiś inny kolorek by się przydał