Całuski, pa
I moje też
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: I moje też
Witaj Kochana Kingo. U mnie znowu pada śnieg i przylatuje mnóstwo szpaków. W jeden dzień "idzie pudełko margaryny z masłem, i 2 jabłka. O ziarnie nie wspomnę. Te ptaki to balsam na moje serce. Tęsknota za wiosna zwiększa się z każdym dniem. Ja się już zastanawiam, czy w tym roku będzie wiosna???
Całuski, pa

Całuski, pa
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Stasiuniu, słowo honoru daję BĘDZIE!! Wiem, ciężko Ci i dlatego marzysz o wiośnie, bo ona daje kopa, którego bardzo Ci potrzeba. Dobranoc! 
- stasia109

Spokojnej nocy Kingo, pa 
Adresy do moich wątków
- ewamon

- Od: 20 lis 2009, o 00:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kingo -przyszłam się przywitać słonecznie
nadzieja jest że będziemy mieli wiosnę w tym tygodniu 
Witaj Ewo, mam nadzieję, że trochę obejrzałaś moje roślinki. One już zapanowują nade mna nie na żarty, staram się hamować z nowościami, ale chyba szczotki zdarte. Słońce jest wiosenne, na pewno!!!
Igor, o jakie fotki pytasz, bo już się pogubiłam?
Stasiu, czy i u Ciebie dzisiaj słoneczko,wiosenne, odkryłam na tarasie cebulowe, niech się hartują

Igor, o jakie fotki pytasz, bo już się pogubiłam?
Stasiu, czy i u Ciebie dzisiaj słoneczko,wiosenne, odkryłam na tarasie cebulowe, niech się hartują
Na 16 stronie pokazałam to, co widać w donicach na tarasie, dzisiaj piękne słoneczko, odkryłam moje roślinki, niech też się nacieszą i rosną.
Muszę pamiętać tylko, żeby znowu je przykryć na wieczór, bo inaczej...
Mogę zasygnalizować, że zanosi się na kwitnienie hibiskusa i gardenii, robię zdjęcia pąków, potem wstawię razem...dla piorunującego efektu.
Masz rację, tu powinno być więcej zdjęć, a tu słowa,słowa, słowa.
Muszę pamiętać tylko, żeby znowu je przykryć na wieczór, bo inaczej...
Mogę zasygnalizować, że zanosi się na kwitnienie hibiskusa i gardenii, robię zdjęcia pąków, potem wstawię razem...dla piorunującego efektu.
Masz rację, tu powinno być więcej zdjęć, a tu słowa,słowa, słowa.
Jest miejsce na wątki gadulcowe, ale widzę, że problem w tym by forumowicze to respektowali

- stasia109

Droga Kingo! Dzisiaj było piękne słoneczko. Wieczorem padał śnieg. Dalej wyglądam wiosny. Pa, pa

Adresy do moich wątków
Wiesz Stasiu, już niedługo, jestem przekonana, mimo, że u mnie o 16-tej padał śnieg, ale tak, jakby aniołki trzepały pościel do prania, mało i króciutko, potem znów słoneczko. Mówię Ci ostatnie podrygi zimy.
Przed chwilą skończyłam pakować przesyłki z roślinkami, w jednej upchałam 17 roślinek. Zmęczyłam się, idę spać.

Przed chwilą skończyłam pakować przesyłki z roślinkami, w jednej upchałam 17 roślinek. Zmęczyłam się, idę spać.
- stasia109

Kingo! Ho, ho, widzę że się ciężko napracowałaś. Dobrej nocy, pa

Adresy do moich wątków
Kingo Twoja paczusia spakowana,podaj mi jeszcze raz na pw adres,miłej nocki papa
.
- riki
- 200p

- Od: 22 sty 2010, o 12:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kinga , przepiękną masz roślinę Cambria .

- daka
- 1000p

- Od: 10 lut 2010, o 17:29
Witaj kingo ale wspaniałe kwiaty,czy te czerwone to hibiskus?
Kingo wszystkie zielone cudne bez wyjątku- imbir mnie zaciekawił, bardzo oryginalna roślinka.POzdrawiam