U Lesi
- JLG
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 mar 2009, o 17:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: U Lesi
Ewo - lepiej zapobiegać i dokładnie oglądać jak rosną hosty... po prostu uważać i wiedzieć, że takie zagrożenie istnieje. Hosty są fajne, ładnie komponują się mi na brzegu rabaty ale róże to jest to co tygryski lubią najbardziej i chyba się ze mną też zgodzisz
Zresztą każdy tutaj jest pozytywnie zakręcony na punkcie innej grupy roślin i jest najbardziej inspirujące 
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ja z tymi różami to też się zgodzę 
- aleksandra2323
- 500p

- Od: 28 cze 2008, o 00:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja jestem zakręcona na punkcie berberysów
. Dla każdego coś ślicznego 
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Joasiu a nie słyszałaś przypadkiem czy w LM są jakieś róże. U mnie nie mamy tego sklepu, ale jakby coś było to może się wybiorę do Wa-wy.
-
gloriadei

- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Kontakt:
Zgadzam sie , a jakżeJLG pisze: róże to jest to co tygryski lubią najbardziej i chyba się ze mną też zgodziszZresztą każdy tutaj jest pozytywnie zakręcony na punkcie innej grupy roślin i jest najbardziej inspirujące
A zakręceni inaczej... potrafią zainspirować!
Na hosty mam "oko" i będę sprawdzać czy nie chorują
- JLG

Gosiu - na razie jestem trochę uziemiona chorobą, ale jak tylko zobaczę róże w LM - dam znać.
Ewo - będziemy po prostu czujnie obserwować hosty, trzymając kciuki za ich zdrowie
Ewo - będziemy po prostu czujnie obserwować hosty, trzymając kciuki za ich zdrowie
- Margo2

Dzięki, bo jechać do Wa-wy tylko po to, żeby popatrzeć na sklep to mi się nie chce 
- JSZFRED

- Od: 1 lut 2008, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Joasiu,
a coż to za choroba Cię dopadła, mój wnusio bardzo chory i ja przy nim też , zdrówka życzę dużo i dbaj o siebie i Zuzię
a coż to za choroba Cię dopadła, mój wnusio bardzo chory i ja przy nim też , zdrówka życzę dużo i dbaj o siebie i Zuzię
- Margo2

Joasiu JSZFRED a może ty będziesz Leura? Podobno maja być róże. Dałabyś znać jakby co.
To Wam dziewczyny zdrowia życzę. Faktycznie w taka pogodę łatwo o przeziębienie.
To Wam dziewczyny zdrowia życzę. Faktycznie w taka pogodę łatwo o przeziębienie.
- AniaDS

- Kontakt:
Ja już popełniłam kilka host w tym roku
, z tymi co mam to już będzie z 15 odmian 
- Margo2

Ja na razie zakupiłam tylko jedną, ale sezon dopiero się zaczyna.
- AniaDS

- Kontakt:
U mnie już się kończy..
No, chyba, że jaki kredyt zaciągnę
No, chyba, że jaki kredyt zaciągnę
- JLG

Weekend przeleżałam grzecznie w łóżeczku i już czuję się lepiej
U mnie większość zakupów już opłacona, z większych wydatków przymierzam się do kupna porządnego opryskiwacza, z drugiej strony tak sobie myślę, że ciąża mnie trochę unieruchomiła i dobrze bo sklepy już tak nie kuszą...
Tak na marginesie w szkole rodzenia, gdzie chodzę wspólnie z Wojtkiem ostatnio tłumaczyli, że najlepiej kobietę tuż przed porodem uspokajają zakupy, na co mój mąż stwierdził: "dobrze zabiorę Cię do sklepu ogrodniczego..."
A dziś za oknem znowu biało (20 cm!), teraz się topi (plucha) i jeszcze ma padać. Gdzie to zapowiadane ocieplenie się pytam???!
U mnie większość zakupów już opłacona, z większych wydatków przymierzam się do kupna porządnego opryskiwacza, z drugiej strony tak sobie myślę, że ciąża mnie trochę unieruchomiła i dobrze bo sklepy już tak nie kuszą...
Tak na marginesie w szkole rodzenia, gdzie chodzę wspólnie z Wojtkiem ostatnio tłumaczyli, że najlepiej kobietę tuż przed porodem uspokajają zakupy, na co mój mąż stwierdził: "dobrze zabiorę Cię do sklepu ogrodniczego..."
A dziś za oknem znowu biało (20 cm!), teraz się topi (plucha) i jeszcze ma padać. Gdzie to zapowiadane ocieplenie się pytam???!
- dominikams

- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Od czwartku, Asiu, od czwartku