Mam tylko nadzieję że w przyszłym roku będzie ładniejsza pogoda i będzie lepiej kwitła :P
Ta nowa chyba mi już w tym roku nie zakwitnie , no ale poczekam do przyszłego roku :P
Taka jestem ciekawa jej kwiatków :P
Och, szkoda, ja mam bardziej osłonięty balkon, ale jak były wichury to prawie wypadłam z drugiegi piętra tak dmuchnęło! Na szczęście w ostatniej chwili sprzątnęłam kwiaty!
U mnie był listonosz ale bez przesyłki ja teraz idę na test ze szwedzkiego, boję się ża jak na złość przyjdzie jak mnie nie będzie Postaram się szybko wrócić..
Kasiu tajemnica rozwiązana Przesyłka nie była polecona więc trafiła do skrzynki na listy Ponieważ była duuuża tak się zahaczyła że nie było widać przez te szparki że coś tam jest Tylko ja zawsze sparwdzam tak 'na wszelki wypadek' iii BYLA!!
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeest
Kasiu kochana, roślinka dotarła i jest ogromna! Ja liczyłam na malutką szczepkę a Ty mi tu takiego wielkiego palucha przysłałaś! Dziękuję!!!
PS. Błagam Was, pomódlcie się za mnie - nigdy mi nie wychodziło ukorzenianie kaktusów ani sukulentów... Ale tym razem stanę na rzęsach, bo ta roślinka jest naprawdę piękna!
Kasiu, taki zwykły ukorzeniacz w proszku, jak dla roślinek doniczkowych? Rany, chyba dam na mszę, bo ogromnie mi zależy, by roślinka się przyjęła ;)
W przyszłym tygodniu spodziewaj się skromnego podziękowania