Dorotko zapraszam, sądze że ciekawsze zdjęcia pokażą się dopiero w maju jak wszystko się zazieleni Tajka też już o tym myślałam jak zobaczyłam ogród Igi. Ale spokojnie najpierw muszę to co mam zagospodarować, starczy mi conajmniej na dwa lata. Aguskac- prawdę pisząc to ja także nie wiem, całą czarną robotę odwalił mąż. Po wszystkim powiedział, że nie dotknie się do ziemi przez jakieś następne kilka lat. Słowa nie dotrzymał bo na jesieni sadził ze mną maliny.
Tajka byłam u Ciebie i nie zauważyłam żebyś miała pokrzywione roślinki
Może przez to,że u mnie wiatry w każdą stronę wieją. Dziś też i jest przeraźliwie zimno.
A teraz coś na ocieplenie wiosenna tęcza
Witaj SOCZEWKO - nie widziałaś, że rosną krzywo, gdyż ja zdjęć drzew w ubiegłym roku nie robiłam, w tym roku się postaram, chociaż wstyd,ale co tam.
Jaka piękna tęcza, a ja myślałam,że jest zawsze po burzy.
Witaj Soczewko, masz piękny kawałek terenu do zagospodarowania. Już po pierwszych zdjęciach widzę, że będzie co oglądać w nowym sezonie. Bardzo spodobała mi się Wasza ścieżka z kamienia.
Taju wiem że są to iryski ale odmiany nie znam, trochę jestem w tym kiepska-zapominam. Jestem pełna podziwu dla tych . którzy rozpoznają odmiany np host -nie które są do siebie bardzo podobne