Izo - te kwiatki to motylki - kwiatki jednoroczne, podpatrzone w którymś ogrodzie na forum. Są urocze, takie delikatne i subtelne, a ja w tym roku ich nie kupiłam buuuu

-nie płacz! Motylka kupiłam ledwo co Tulipanowi  i u nas są więc tak jakbyś już je miała.
 -nie płacz! Motylka kupiłam ledwo co Tulipanowi  i u nas są więc tak jakbyś już je miała.

)
 )
 podobnie jak godecja
 podobnie jak godecja  
  jakieś bóle zatok i głowy
 jakieś bóle zatok i głowy 

Któregoś roku miałam je, ale wszystkie były w kolorze jasnego fioletu.
 Któregoś roku miałam je, ale wszystkie były w kolorze jasnego fioletu.

na działkę. Liczyłam się z tym ze będzie leżal śnieg ale tego co zobaczyłam to się naprawdę nie spodziewałam.... wszędzie biało, auto trzeba było zostawić pod lasem a furtkę odkopać łopatą aby się w ogóle otworzyła. No i tutaj pokazała się pierwsza szkoda. Odpadł dolny zawias od furtki
 na działkę. Liczyłam się z tym ze będzie leżal śnieg ale tego co zobaczyłam to się naprawdę nie spodziewałam.... wszędzie biało, auto trzeba było zostawić pod lasem a furtkę odkopać łopatą aby się w ogóle otworzyła. No i tutaj pokazała się pierwsza szkoda. Odpadł dolny zawias od furtki  i teraz się zastanawiam jak sobie z tym fantem poradzić. Mam dużo czasu, bo zanim się te zwały śniegu roztopią to już chyba będzie czerwiec
 i teraz się zastanawiam jak sobie z tym fantem poradzić. Mam dużo czasu, bo zanim się te zwały śniegu roztopią to już chyba będzie czerwiec  

zobaczysz niedługo będzie zielono i trzeba brać się do pracy
 zobaczysz niedługo będzie zielono i trzeba brać się do pracy  
  na wszystko
 na wszystko  

.
. .
 .