Widzę, że specjalizujesz się w uprawie powojników, ja bardzo lubię te krzewy i mam je kilka w swoim ogrodzie, ale one nie chcą rosnąć, myślę, że to wina nieodpowiedniego stanowiska i zbyt suchej gleby.

Zapraszam do odwiedzin w moim ogrodzie.
 Pozdrawiam.
 Pozdrawiam. 

Gdzieja takiego dostanę?
 Gdzieja takiego dostanę? 
 - teraz można się już zapisywac się na dużo różnych odmian. Niestety przesyłka jednej sztuki jest mało opłacalna więc najlepeij namówić również znajomych/sąsiadów ;).
 - teraz można się już zapisywac się na dużo różnych odmian. Niestety przesyłka jednej sztuki jest mało opłacalna więc najlepeij namówić również znajomych/sąsiadów ;).

mogę tylko pomarzyć.
 mogę tylko pomarzyć.   Mój mąż już drugi rok produkuje mi palisadę do skalniaka, ale jest nadzieja.
 Mój mąż już drugi rok produkuje mi palisadę do skalniaka, ale jest nadzieja.   Wołam go do komputera i jako doping pokazuję mu ogródki innych, a on się śmieje, że ja nigdy nie będę miała ładnie, bo mam za dużo gatunków.
  Wołam go do komputera i jako doping pokazuję mu ogródki innych, a on się śmieje, że ja nigdy nie będę miała ładnie, bo mam za dużo gatunków.   

sztuk sadzonek. Ale będzie fajnie zobaczyć tyle odmian w jednym miejscu jak już przesyłka dotrze
  sztuk sadzonek. Ale będzie fajnie zobaczyć tyle odmian w jednym miejscu jak już przesyłka dotrze