coś ztym zdjęciem nie tak
 coś ztym zdjęciem nie tak   ale na 30 nasion 30 wzeszło to zdjęcie jest z przed 5 dni dzisiaj maja już kolejme listki
 ale na 30 nasion 30 wzeszło to zdjęcie jest z przed 5 dni dzisiaj maja już kolejme listki  

a ja z dumą bo zawsze robiłam sadzonki ze starych pelargoni,albo kupowałam gotowe do sadzenia a te to mój pierwszy raz
 a ja z dumą bo zawsze robiłam sadzonki ze starych pelargoni,albo kupowałam gotowe do sadzenia a te to mój pierwszy raz  

pęknę z zazdrosci uwielbiam pelargonie.Moja babcia miała wszystkie dostepne kolory i całe parapety bo ogródka nie miała a sadzonki i nasionka sama wytwarzała
 pęknę z zazdrosci uwielbiam pelargonie.Moja babcia miała wszystkie dostepne kolory i całe parapety bo ogródka nie miała a sadzonki i nasionka sama wytwarzała
 . Może wyhodujesz jakąś nową odmianę?
. Może wyhodujesz jakąś nową odmianę?   

Widzę, że wiele osób ma odmienne poglądy na temat pikowaniaZielona_Ania pisze:Pikowanie dotyczy tylko siewek razem rosnących.
 Ja, jako początkujący - nic-nie-wiedzący ogrodnik, chcąc wiedzieć na co to komu i po co, szperałam po necie i wyskubałam wyjaśnienia mniej więcej tego rodzaju, że pikowanie ma na celu przede wszystkim:
 Ja, jako początkujący - nic-nie-wiedzący ogrodnik, chcąc wiedzieć na co to komu i po co, szperałam po necie i wyskubałam wyjaśnienia mniej więcej tego rodzaju, że pikowanie ma na celu przede wszystkim: .
 .