Ogród Marylii... cz.2
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marylii... cz.2
Ania wie co mówi
bo ma ich masę
i jakie piękne 
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Reni4

- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Witaj.
.widzę że robiłaś dokładnie to samo co ja
Piękne przedwiośnie u Ciebie
Cieplutko się zrobiło i gdyby nie wiatr to było by już fajnie..wiem że straszą tymi mrozami do połowy marca...jednak może aż tak strasznie nie będzie:)Pozdrawiam
Cieplutko się zrobiło i gdyby nie wiatr to było by już fajnie..wiem że straszą tymi mrozami do połowy marca...jednak może aż tak strasznie nie będzie:)Pozdrawiam
-
maryla73ab
- 1000p

Reni,ja tez mam taka nadzieje ze to juz nie bedzie takiej zimy jak do tej pory...
Witam Cie Karolu,w moich skromnych progach i zapraszam ponownie...

Witam Cie Karolu,w moich skromnych progach i zapraszam ponownie...
-
karol1711
- 10p - Początkujący

- Od: 1 mar 2010, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wiesz ja dziś pierwszy raz na forum i tak sobie wędruje po ogrodach-masz fajne oczko wodne i w ogóle kwiaty super.wisteria tak ślicznie ci kwitła u mnie taka mała
Pozdrawiam Karol
-
maryla73ab
- 1000p

To tym bardziej Cię witam i na forum i u mnie...Wisteria,pierwszy raz u mnie zakwitła ,ciekawe jak będzie w tym roku,ta zima nie była łaskawa... 
-
maryla73ab
- 1000p

Dokładnie nie pamiętam,ale sporo,przez pierwsze lata nie kwitła,lubi podmarzać,swoją posadziłam w złym miejscu,u mnie przeciągi straszne...
-
karol1711
- 10p - Początkujący

- Od: 1 mar 2010, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja mam nadzieję że ta moja nie zmarzła mi tej zimy,czego nie mogę powiedzieć o różach z nimi nie za dobrze.
Pozdrawiam Karol
-
maryla73ab
- 1000p

Ja dzisiaj tez sprawdziłam róże i nie są w najlepszej formie
,myślę ze po przecięciu odbiją i będą cieszyć nasze oczy i w tym letnim sezonie... 
- ZENOBIUSZ

- Od: 2 sty 2008, o 07:00
Marylo ja dzisiaj również ogladałem swoją różę pnącą Sympathie, i według mojej wiedzy wszystkie pędy do granicy śniegu są przemarznięte.Wiosną chyba będę musiał się udać w jej stronę z ostrym sekatorem.
Pozdrawiam Zenek
Marylko jak przetrwały Twoje wrzosy
Zastanawiam się co mam zrobić, na jesieni posadziłam kilka i teraz mają jeszcze kwiaty. Czytałam że na wiosnę trzeba troszkę przyciąć, obciąć czy nie 
- Reni4

- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Maryla..nie będzie takiej zimy..lecz do ciepłej wiosny ponoć jeszcze trochę poczekamy...jak na razie to mamy piekne przedwiośnie i coraz więcej roślinek cieszy nasze oczy:))Pozdrawiam i życzę coraz więcej słoneczka:)
-
maryla73ab
- 1000p

Zenku,to tak jak moje,łodygi mają czarne ,zrobiłam przegląd hebe i najstarsze okazy zmarzły ,z młodych coś będzie trochę przecięcia i wrócą do normy...
Aniu,wrzosy są w dobrej kondycji,ja jesienią trochę przecięłam ale chyba za mało(tak mi się wydaje),czytałam ze niektórzy w ogóle nie przecinają...myślę ze trzeba przyciąć to są ładniejszego pokroju...
Reni,u mnie dzisiaj chłodniej niż wczoraj,słoneczko pokazuje się za chmur i od razu weselej się robi człowiekowi...
mam taka nadzieje ze już zimy nie będzie takiej jak wcześniej...
Aniu,wrzosy są w dobrej kondycji,ja jesienią trochę przecięłam ale chyba za mało(tak mi się wydaje),czytałam ze niektórzy w ogóle nie przecinają...myślę ze trzeba przyciąć to są ładniejszego pokroju...
Reni,u mnie dzisiaj chłodniej niż wczoraj,słoneczko pokazuje się za chmur i od razu weselej się robi człowiekowi...