Papierosy same z siebie strasznie śmierdzą - to nie wystarczy??FIGA pisze:Jak paznokcie się palą to strasznie śmierdzą :P o włosach też słyszałam :P
Jak najlepiej rzucić palenie papierosów - 4cz.(2006-2011)
- nemo56
- Przyjaciel Forum

- Od: 18 sie 2005, o 15:16
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Widocznie większości palaczom nie wystarcza. Trzeba ich zmuszać do zastanowienia się jaki sens ma w ogóle palenie?
Silna wola nie jest znowu tak silna, autosugestia nie jest zbyt sugestywna, zdrowie współmieszkańców nie jest znów aż tak chore, więc palacz ma swoje usprawiedliwienie na zatruwanie siebie i współoddychaczy smołą.
A ostatnią zbrodnią jest palenie dziewczyny/kobiety na ulicy podczas np. drogi do pracy, czy po zakupy.
Silna wola nie jest znowu tak silna, autosugestia nie jest zbyt sugestywna, zdrowie współmieszkańców nie jest znów aż tak chore, więc palacz ma swoje usprawiedliwienie na zatruwanie siebie i współoddychaczy smołą.
A ostatnią zbrodnią jest palenie dziewczyny/kobiety na ulicy podczas np. drogi do pracy, czy po zakupy.
Jakub . . . . .
Jak paliłam papierosy, to tłumaczyłam sobie i innym,że pomagają mi w sytuacjach stresujących. Ale to mit... Obalam go!! Świetnie sobie radzę bez papierosa już ponad 20 lat.Cieszę się , że zwalczyłam paskudny nałóg i, że moje dorosłe już córki, nie pamiętają swojej mamy z "petem w zębach". I to jest dla mnie najważniejsze. 
Być kobietą, być kobietą....