U Ciebie zakupy na całego,Piękne nowosci,Szkoda tych ostatnich
Miłego wieczorku

wwwiola pisze:Ja też dziwię się, że teraz sprzedawane są fiołki do wysyłki kiedyś tam, "kiedyś tam" to można umówić się na wymianę i to bez konkretów, ale kupno, chyba, że ktoś może ma tyle egzemplarzy, że jak ten padnie to inne będą.
Cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość, ja też kupiłam na allegrooo jesienią 2008 u Edykub, wszystkie okazały się totalną porażką czyli zwykłymi fiołkami z marketu.
Edykub to oszustka, mogę to stwierdzić z pełną świadomością tego co mówię, bo sama zostałam oszukana.
Zdemaskowana, pojawia się pod nowym nickiem
http://www.floraforum.eu/floraforum/ind ... ic=15522.0
Na sąsiednim forum monitorujemy oszustów, ostrzegamy się nawzajem, jak dobrze przeczytacie wątek, znajdziecie koleżankę z tego forum.
Ja bardzo chętnie się wymieniam na rosliny i spotkałam się olbrzymią życzliwością ze strony wielu osób, ale są i mniej pozytywne osoby.
Dlatego radzę żeby wcześniej ustalić szczegółowo warunki wymiany, nie rzucać się na nowego użytkownika, bo chce się wymianiać na korzystnych dla nas warunkach, ale przecież nie ma też żadnej historii tutaj, powinno dać do myślenia.
Pewnie, nowym to nie po nosie, no ale taki jest świat, do wielu spraw trzeba podchodzić z odrobiną dystansu.
Ja też kiedyś zaczynałam
Kto tohanka55 pisze:Sprzedawca "praetori" jest tu,na tym forum.
Też jestem ciekawa kto to? Ktoś z was wie?FIGA pisze:Kto tohanka55 pisze:Sprzedawca "praetori" jest tu,na tym forum.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FIGA pisze:Kto tohanka55 pisze:Sprzedawca "praetori" jest tu,na tym forum.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
reszta w wątku Tomka i na blogu Edyty."Na imię Tomasz i ...."
http://moje-rosliny.blog.onet.pl/O-mnie,2,ID392795484,n
zaczeło się od konta Lyszpa które było założone przez moją rodzine pomyślałem więc że mógłbym sprzedawać nadwyżki roślin które uprawiem i w tym był błąd że dzięki pomyśle Edyty K.wystawiałem listki fiołków kundelków jak i ona jako odmianowe ,na forach też wymieniałem się roślinami i czasami wyszło tak że nie wysłałem nic w zamian za co przepraszam