Hi..hi... Boguśko... byłam szybsza...bogusia177 pisze:Kurcze ,,a ja myślałam ,że się pochwalę wiosną ,,,a tu masz Gabiśka też już wiosenna![]()
ale u mnie tulipany listeczki pokazały![]()
Ciekawe jak u mnie hebe przeżyło ,,
Moje tulipany jeszcze pod śniegiem, ale już niedługo też je zobaczę... albo i nie...
Grażynko, byłam... widziałam...kogra pisze:U mnie też wiosna i krokusiki wraz z tulipankami już na powierzchni.
Ale Ty i tak masz lepiej... masz swój balkonik...
To prawda Przemku...Priam pisze:No no.... krokusów się nie oszuka.
Nie ważne czy ostra zima czy nie one w marcu chcą kwitnąć.
Musze znaleźć jakiegoś Forumka z okolic Radomia żeby mieć porównanie jak tam w moim ogrodzie.
A czemu aż z okolic Radomia ?
Tam masz ten ogródek ?
Haniu, po raz drugi mówię Ci... nie rozpaczaj...Hanka 1 pisze: Iza dobrze mówisz,że to niesprawiedliwie.Ale my też doczekamy wiosny.Ale kiedy![]()
Jak oglądam wasze zdjęcie z wychodzącymi tulipanami to wpadam w takiego doła,że..... ;:5
Wiem że dobrze się to mówi, ale co na to poradzisz ?... nic...
No właśnie Jadziu...JAKUCH pisze:Haniu jak u nas wszystko przekwitnie to potem będziemy oglądać u Ciebie Gabi mnie również zgniło Hebe Andersoni . Szkoda go bo był taki ładny i nawet nie zobaczyłam jego kwiatków . U mnie również ,ąle nie tak bardzo wystawiają nosy cebulowe . Jakie będa straty to dopiero sie okaze jak cały snieg stopnieje
U nas przekwitnie, to pójdziemy do Hani...
Straty będziemy liczyć za jakiś czas... teraz tylko te bardzo widoczne...
Jacku, chciało Ci się ?JacekP pisze:Gabrysiu, zwiastuny wiosny bardzo budująceJa musiałem dziś odwalić sporo śniegu, żeby zobaczyć pierwsze kiełki. U Ciebie stopienie śniegu to kwestia paru dni, u mnie chyba tygodni....
No tak... jeśli się chce już chociaż odrobinkę zielonego, to chwyta się wszystkich sposobów...