U Halinki -eukomis była chyba pierwsza,potem u Dawida(dawidbanan) no i u Wiesii...ale to Francja
  U Halinki -eukomis była chyba pierwsza,potem u Dawida(dawidbanan) no i u Wiesii...ale to Francja   
 A teraz wstałam...spać się nie da -tak słonko świeci....i tak siedzę i zaglądam w Wasze ogródeczki piękne

ale teraz już widzę, to sam zaraz popatrzę to tam jeszcze ciekawego mają

Sylwek-bo ja odpowiedziałam Bogusi u niejSylweste pisze:Grażynko, zmówienie spore, a rano właśnie zaglądałem tu do Ciebie i widziałem, że Bogusi pytanie pozostało wtedy jakoś bez odzewu, to miałem nekać Cię na PW

Świetna fotka Twojej "wiosny" zaglądającej z parapetu na śniegowe zaspy

tym bardziej że zapowiadają ciepłe dni
  tym bardziej że zapowiadają ciepłe dni  

też pierwszy raz
  też pierwszy raz  

ale ofertę sprawdziłem, teraz muszę pomyśleć
 ale ofertę sprawdziłem, teraz muszę pomyśleć 

oby takich jak najwięcej. Ja też zaglądałam do ogródka ale u mnie to jeszcze wielka czapa śniegu leży i nie szybko zniknie bo akurat tam jest cień jak słoneczko w południe przygrzewa a wchodzić tam to bym wpadła po kolana
 oby takich jak najwięcej. Ja też zaglądałam do ogródka ale u mnie to jeszcze wielka czapa śniegu leży i nie szybko zniknie bo akurat tam jest cień jak słoneczko w południe przygrzewa a wchodzić tam to bym wpadła po kolana 

Wieczór z głowy
 Wieczór z głowy  Dzięki, Grażyna
 Dzięki, Grażyna