Domowe kwiaty i storczyki
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Domowe kwiaty i storczyki
Danusiu ale zakupy a jak wiosennie się zrobiło

- koniczynka

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
ale śliczności
widzę że wiosna przyszła do ciebie

widzę że wiosna przyszła do ciebie
- kinia22
- 500p

- Od: 31 sty 2009, o 16:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wiosenne zakupy bardzo ładne
- Wroblica
- 200p

- Od: 10 lis 2009, o 14:31
- Andziax007

- Kontakt:
Danusiu kuchnia wygląda rewelacyjnie i taka mi się zdecydowanie podoba....wszędzie stoją same kwiaty
U mnie tak się nie da ponieważ mam ciemną kuchnie i kwiaty stoją tylko na oknie i zaraz przed oknem
U mnie tak się nie da ponieważ mam ciemną kuchnie i kwiaty stoją tylko na oknie i zaraz przed oknem
- pingu
- 1000p

- Od: 23 maja 2009, o 22:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kuchnia jest wspaniała, bardzo mi się podoba
U nas niestety nie ma kwiatków w kuchni, bo jak czasem zapomni się dosunąć krzesła do stołu, to pies wskakuje po nich na parapety
Patrycja Moje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
Kinia miło że podobają Ci się moje zakupy i mój kącik w kuchni.
Aniu u mnie kuchnie też nie jest najjaśniejsza okno jest od północnego zachodu i jeszcze na dodatek same wysokie drzewa przed oknami. Na szczęście nie ma teraz na nich liści i jest jaśniej.
Tak to wygląda przez okno
pingu szkoda ja miałam kotka ale jemu nie przeszkadzały kwiaty na oknie tylko musiał mieć kawałek miejsca dla siebie.
Wroblicarozczaruję Cię ale moja kuchnia jest taka sama jak inne mam tylko wydzielony kąt tylko dla siebie tak wygląda w całości.
Aniu u mnie kuchnie też nie jest najjaśniejsza okno jest od północnego zachodu i jeszcze na dodatek same wysokie drzewa przed oknami. Na szczęście nie ma teraz na nich liści i jest jaśniej.
Tak to wygląda przez okno

pingu szkoda ja miałam kotka ale jemu nie przeszkadzały kwiaty na oknie tylko musiał mieć kawałek miejsca dla siebie.
Wroblicarozczaruję Cię ale moja kuchnia jest taka sama jak inne mam tylko wydzielony kąt tylko dla siebie tak wygląda w całości.

- Andziax007

- Kontakt:
Danusiu to masz tak samo z kuchnią jak ja tylko moja jest większa bo ma 4m na 5m i na taką powierzchnię dość małe okno...tak wzrokowo to chyba jak Twoje 
Super się prezentuje z tą zieleninką
Super się prezentuje z tą zieleninką
- pingu
- 1000p

- Od: 23 maja 2009, o 22:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kot to jeszcze jest dość ostrożny, ale dla psa to chyba wszystko jedno czy coś zrzuci czy nie.
Już kiedyś zbierałam doniczki z podłogi (a stały tam tylko trzy nieduże kwiatki) i więcej nie stawiam kwiatków na zagrożonych parapetach.
A szkoda, bo jeden parapet jest przy fajnym, jasnym oknie.
Patrycja Moje doniczkowce
- Andziax007

- Kontakt:
Danusiu a czy ja wiem, w każdym bądź razie mam spore pole do popisu z taką sporą kuchnią
O ktoś tu tęskni za wiosną.....wspaniałe i gęste są te dzwoneczki
O ktoś tu tęskni za wiosną.....wspaniałe i gęste są te dzwoneczki
- Andziax007

- Kontakt:
Danusiu aż tak źle nie wygląda, fakt listki straciły żółty kolorek ale może to z braku słoneczka bo mało co świeciło
Zobaczysz jeszcze odzyskają swój kolorek. A tak nawiasem mówiąc mój ma inny kształt listków...nie są takie postrzępione 
Postaram się jeszcze dzisiaj zrobić fotkę to sobie zobaczysz
Postaram się jeszcze dzisiaj zrobić fotkę to sobie zobaczysz
Igorze mam nadzieję że ci przetrwa ta roślinka bo pięknie się płoży prawie tak jak floksy płożące.