Wiesz Kasieńko jak tak sobie, buszuję po Twoich pokojach ,to dochodzę do wniosku że niespodzianka była trafiona ,rośnie szybko ,dość wysokie i nawet owocuje ,
Basia k pisze:Wiesz Kasieńko jak tak sobie, buszuję po Twoich pokojach ,to dochodzę do wniosku że niespodzianka była trafiona ,rośnie szybko ,dość wysokie i nawet owocuje ,
Basiu to bardzo się cieszę :P postaram się dobrze nimi zaopiekować tak żeby owocowały :P
Wybrałaś sobie coś jeszcze co Ci wysłać
Kasieńko bardzo Ci dziękuję za twoje dobre serce ale dziękuję, mam ograniczone miejsce wystarczy to co wcześniej pisałam ,sadzone czka tak mi się troszkę niefortunnie odcięła więc jak by się nie przyjęła to daj znać .Jeśli bananik wypuści jeszcze szczepkę to chętnie wyślę ponownie
Nie będę tu odkrywcza jeśli powiem, że masz całkiem spory zielony zakątek w domu. Bardzo ładne rośliny a zwłaszcza ciekawa i oryginalnie wyglądająca ta ze zdjęcia. Pozdrawiam.
Leo dziękuję za miłe słowa to sedum to sadzonka z dużej bo wywiesiłam ją na balkon i wiatr oberwał mi dużo listków jest bardzo delikatna :P ale teraz będzie miała bezpieczne miejsce na ścianie :P tak żeby nikomu nie przeszkadzała :P