Jakoś ta jodła alba Piramidalis mi umknęła. Piękna! Już za półtora miesiąca przyjrzę się jej bliżej
U Przemka w ogródku.
Re: U Przemka w ogródku.
Witaj
Jakoś ta jodła alba Piramidalis mi umknęła. Piękna! Już za półtora miesiąca przyjrzę się jej bliżej
- przemekg
- 1000p

- Od: 9 sty 2010, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu taki ogród to nawet mnie się nie śni, ale zwiedzać go lubię
Jacku też słyszałem że pustynniki i woda źle na siebie działają a wiosną z takich roztopów to wody oj będzie.
Paweł ja też już tyle razy przy niej chodziłem a dopiero tej jesieni wpadła w oko, w realu wygląda swietnie gęsta wysoka mało miejsca zajmuje. Oby jak będziesz już śniegu nie było, bo wszyscy piszą że odwilż a u mnie nic tylko 0 stopni i wszystko się trzyma.
Jacku też słyszałem że pustynniki i woda źle na siebie działają a wiosną z takich roztopów to wody oj będzie.
Paweł ja też już tyle razy przy niej chodziłem a dopiero tej jesieni wpadła w oko, w realu wygląda swietnie gęsta wysoka mało miejsca zajmuje. Oby jak będziesz już śniegu nie było, bo wszyscy piszą że odwilż a u mnie nic tylko 0 stopni i wszystko się trzyma.
U mnie -1, więc i tak jesteś do przodu
W Teleexpresie mówili, że w Tarnowie było +10!
- ARABELLA
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Przemku spokojnie,wiosna jest już tuż tuż
Teraz to bliżej,jak dalej,a ogród fantastyczny.
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Witaj, ogród piekny, ale ta psina na dwóch łapkach przebija wszystko, cudowna.
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Przemku!
Masz dojrzały ogród, w którym jednak można jeszcze zmieścić sporo roslin! Zazdroszczę Ci tego
Widziałam duzo iglaków, całkiem duzych i piękne lilie ... No i lilię wodną 
Jak będziesz ją dzielił, to może znajdziesz kawałeczek i dla mnie? ... Mogę Cię za to obdarować dokładnie takimi irysami, jak pokazała Agniesia
Oczywiście nie tylko 
Masz dojrzały ogród, w którym jednak można jeszcze zmieścić sporo roslin! Zazdroszczę Ci tego
Jak będziesz ją dzielił, to może znajdziesz kawałeczek i dla mnie? ... Mogę Cię za to obdarować dokładnie takimi irysami, jak pokazała Agniesia
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Przemku, mam nadzieję, że doszły do Ciebie dodatnie temperatury
Bo do mnie już doszły a mieszkamy nie tak daleko
Z dachu zsunął się śnieg i to będzie topniało chyba do kwietnia 
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Przemku ja podobnie jak Iza zazdroszczę Ci ,że masz jeszcze sporo miejsca ,u mnie to bardzo ciasno .
Genia
Genia
- przemekg
- 1000p

Arabello obyś miała rację, bo już się nie mogę doczekać
Malgocha1960 dziękuję za odwiedziny
a ta psina przyszła sama w ubiegłym roku na Wigilię ktoś się jej pozbył w taki sposób i juz została u nas , a ona bardzo chętnie chodzi na dwóch łapkach.
Izo witam w moim ogródku,wiosną z kawałkiem lili myślę że nie będzie żadnego problemu. A ja jakieś dwa lata temu myślałem że już nic więcej się u mnie nie zmieści, a teraz widzę że mam miejsce na całe mnóstwo roślin
tylko z drzewami to juz chyba koniec
Jacku u mnie to samo, dla pogody i nie tylko
to przecież żadna odległość, wreszcie pierwszy dzień tego roku cały z dodatnią temperaturą
aż inne życie i samopoczucie, mimo iż śniegu jeszcze wszędzie pełno.
Geniu może i masz troszkę ciasno ale za to jak pięknie i kolorowo, mnie to jeszcze chyba potrzeba całą dekadę żeby tak wszystko dokwiecić. Ale Dzięki Wam wszystkim to pomysłów na upiękrzanie całe mnóstwo, a jak już jest cel to trzeba go realizować.
Pozdrawiam

Malgocha1960 dziękuję za odwiedziny
Izo witam w moim ogródku,wiosną z kawałkiem lili myślę że nie będzie żadnego problemu. A ja jakieś dwa lata temu myślałem że już nic więcej się u mnie nie zmieści, a teraz widzę że mam miejsce na całe mnóstwo roślin
Jacku u mnie to samo, dla pogody i nie tylko
Geniu może i masz troszkę ciasno ale za to jak pięknie i kolorowo, mnie to jeszcze chyba potrzeba całą dekadę żeby tak wszystko dokwiecić. Ale Dzięki Wam wszystkim to pomysłów na upiękrzanie całe mnóstwo, a jak już jest cel to trzeba go realizować.
Pozdrawiam
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Przemku u Ciebie całkiem kolorowo , masz piękne floksy , hortensji to nawet ja Ci zazdroszczę .
- przemekg
- 1000p

Geniu dziękuję bardzo za tak miłe słowa
a floksów chcę jeszcze więcej tylko innych kolorków
Przeglądałem ostatnio all... i zaciekawiła mnie oferta takich innych warzywek ogromne i słodkie dynie ,białe ogórki, kapusta bawole serce- myślałem że tak się nazywają pomidory, wielka marchewka i jeszcze takie o których nic nie wiem np fasolka co ma strąki po 0,5m długości(fasolnik chiński) i oczywiście kupiłem. Zobaczymy co z tego wyrośnie

Przeglądałem ostatnio all... i zaciekawiła mnie oferta takich innych warzywek ogromne i słodkie dynie ,białe ogórki, kapusta bawole serce- myślałem że tak się nazywają pomidory, wielka marchewka i jeszcze takie o których nic nie wiem np fasolka co ma strąki po 0,5m długości(fasolnik chiński) i oczywiście kupiłem. Zobaczymy co z tego wyrośnie

- Matemax
- 1000p

- Od: 14 sty 2010, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Przemku musisz mieć baaardzo dużo miejsca i nawozu dla tych dyniek 
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cieszę się Przemku, bo w ogródku miejsca mam już bardzo niewiele, ale oczko jeszcze nie zostało zarośnięte
Chciałabym, żeby za jakiś czas wyglądało tak jak Twoje ;)
A powiedz proszę, po wsypaniu ziemi do niego - jak je czyścisz? Czy w ogóle jeszcze je czyścisz?
Może nie ma takiej potrzeby, przy tylu roslinach?
Ogród ukwiecisz prędzej niż Ci się zdaje ;)
A powiedz proszę, po wsypaniu ziemi do niego - jak je czyścisz? Czy w ogóle jeszcze je czyścisz?
Ogród ukwiecisz prędzej niż Ci się zdaje ;)
- Priam
- Przyjaciel Forum

- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Ale będziesz miał wielkie dynie!!!
Woow jak urosną Ci takie jak na obrazku to będzie niesamowite.
Woow jak urosną Ci takie jak na obrazku to będzie niesamowite.