Judytę recytuję i oglądam

A ja niestety mam przełaczone na Bestię ,nie bedę pyskować bo potem ja do rana ogladam olimpiadęempuza pisze:Zaraz wysyłam
Judytę recytuję i oglądam
 Czekam:)
  Czekam:)
ewkapaw pisze:Marzena a dla mnie piękne i już

.
 dziękuję
 dziękuję  

Tadammmmm więc mam swojego bialego krukaAAleksandra pisze:Marzenko, wszystko co recznie wykonane z odrobiną choć serca ma swą niepowtarzalną wartość. Z całą pewnością to unikat. Każdy następny przedmiot wykonany jest już inny. Takie wyroby mają duszę i to się liczy.
 Żartuję sobie oczywiście,ale naprawdę się cieszę,że poszłam na te zajęcia przede wszystkim mam juz blade wprawdzie,ale zawsze pojecie o obchodzeniu sie z drewnem,a planuję odrestaurować 2 stoły i kredensik na działkę /przed rewolucja w domu/ Na czymś trzeba się uczyć
  Żartuję sobie oczywiście,ale naprawdę się cieszę,że poszłam na te zajęcia przede wszystkim mam juz blade wprawdzie,ale zawsze pojecie o obchodzeniu sie z drewnem,a planuję odrestaurować 2 stoły i kredensik na działkę /przed rewolucja w domu/ Na czymś trzeba się uczyć 

dziękuję za odwiedziny nie omieszkam wpaść z rewizytąmartinez_82 pisze:Marzenko śliczny ogród. Widze po zdjęciach że mieliście podobne początki jak ja po zakupie działki dużo się nie rózniła może ciutkę wysokoscią chwastów.zapraszam do mnie.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za dalszą prace.

Fabi słoneczko to wycinanka z serwetki takiej najzwyklejszej do wycierania pyskaFabi 12 pisze:Witaj Marzenko piękne róże wyszły na tym lusterku , ręcznie malowane?

Ta metoda nazywa się decoupage zajrzyj w necie jest mnóstwo na ten temat ,polecam odstresowywacz przewspaniały
  Ta metoda nazywa się decoupage zajrzyj w necie jest mnóstwo na ten temat ,polecam odstresowywacz przewspaniały 

Widzę kolejną "zboczoną" ogrodowo koleżankę ,kolejna spać nie możemadziarynka pisze:Witaj Marzenko wpadłam na ploteczki po Twojej wizycie u mnie. Muszę przyznać, że masz olbrzymie poczucie humoru i sporo samozaparcia z dążeniu do celu. Lustereczko z różami podoba mi się z takiej właśnie formie z widocznymi słojami, powiem więcej dodają mu zdecydowanie uroku ;)

Ooooops jaka ze mnie świntucha
  Ooooops jaka ze mnie świntucha  To były  żarty jeszcze sobie daję radę. Jednak jak się tak głębiej zastanowić,to od momentu jak rzuciłam fajki coraz to nowe postanowienia podejmuję
  To były  żarty jeszcze sobie daję radę. Jednak jak się tak głębiej zastanowić,to od momentu jak rzuciłam fajki coraz to nowe postanowienia podejmuję  Dzis mi powiedział M,że jestem strasznie uparta /o co mu chodzi
 Dzis mi powiedział M,że jestem strasznie uparta /o co mu chodzi  / Czepia się..... hahahahaha
 / Czepia się..... hahahahaha
 .
. Rajski otwarty
 Rajski otwarty  .
 .
 .  Ty  o  nasionach  ,  a   za  oknem  śnieg  pada
  .  Ty  o  nasionach  ,  a   za  oknem  śnieg  pada   

.
. .
 . .
 . .
 . .