W.o...Psach - 3cz.(07.05-07.10)
- cappuccino
- Przyjaciel Forum
- Od: 25 cze 2007, o 19:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Święta prawda. Mojej jamniczki nie ma 5 m-cy i jest już z nami nastepna suczka. Inna rasa, inne imię a do tej pory łapię się, że wołam ją imieniem tamtej ukochanej psinki... Nigdy jej nie zapomnę......... i już beczę!
Gosia
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.
( Sigrid Undset)
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.
( Sigrid Undset)
Pamiętam,że jak zdechł mój nowofundland też była niesamowita rozpacz w domuDankaWS pisze: Moze za jakiś czas pomysle o kolenym psie. pozdawiam

Tak jak mówi Cappuccino,następnym razem wybierz inną rasę-łatwiej wtedy kochać psa za to jaki jest,a nie za to,że przypomina nam tego kóry odszedł..
trzymaj się..
- Siedmiokropka
- 100p
- Od: 11 maja 2007, o 13:16
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nalewko, czy można mimo wszystko poprosić o ciąg dalszy wieści z frontu ?Nalewka pisze:Wieści z frontu:..
- przez miesiąc mamy uważać na szwy wewnątrz, jeśli mleko, to mało, nic wzdymającego (niby co? do tej pory nic takiego mu nie dawałam, teraz chyba nie zacznę!), nie za dużo wysiłku, jak to u rekonwalescenta... na ten temat to tyle (czyli NIE cdn).
Minęło ponad dwa tygodnie ... jak czuje się Prot ?