Irenko miło mi Cię gościć
Mój mały ogródek - Isia cz.2
- Isia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój mały ogródek - Isia cz.2
Wiktorio
miejsce trzymam jak najbardziej 3 szt dziękuję że pamietasz
pozostałe różyczki obejrzymy (rozesłałam do moich płoczczanek) niech sie zastanowia, które nie ma tylko cen przy nich możesz coś bliżej na ten temat
Pozdrawiam cieplutko
dokarmiam ptaki z radością. Przychodzą jeszcze sójki i sikoreczki
wstawię zdjęcia jutro. Zdjęcie robione w maju w zeszłym roku więc jeszcze troszkę trzeba poczekać ale jak miło popatrzeć że tak będzie
Pozdrawiam serdecznie
- Agatra
- 500p

- Od: 23 lis 2009, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Isia, kochana, jaka szkółka? Bo coś przeczytałam u ciebie. I jakie różyczki??? Kasia
- Isia

Kasiu nie mam Twojego maila ale przesłałam Gosi adres szkółki o której pisze Vita na pewno Gosia Ci prześle 
- Agatra
- 500p

Bardzo dziękuję.
Mój komputer okupuje synuś, ale zaraz odbiorę swoja pocztę. Własnie usłyszałam że zima jeszcze potrwa 6 tygodni. To zakupiona i wsadzona do doniczki piwonia chyba zakwitnie mi na parapecie. Ucałowania. Kasia
- Agatra
- 500p

Isu mam i jestem zainteresowana. Zważ, że ja zaczynam swoją przygodę, więc będę prosiła was o radę co do wyboru. Pa. Kasia
- Isia

jasne Kasiu nie ma sprawy, pomogę jak tylko będę wiedziała 
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Już jesteś.
Mnie boli wszystko, katar leci. Czuję się podle
Jak ja pójdę jutro do pracy?
Mnie boli wszystko, katar leci. Czuję się podle
- dwostr

- Od: 25 mar 2008, o 15:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Isiu,piękny tamaryszek - Twój ma bardziej intensywna barwę niż mój (a może to tylko kwestia oświetlenia?) Czy Twój jest ten czteropręcikowy,czy pięcio...
Pozdrawiam i miłego dnia życzę!
Pozdrawiam i miłego dnia życzę!
Serdecznie pozdrawiam Danuta
Witaj Isiu, dobrze, że u Ciebie wiosna 
Zauważyłam, że lepiej teraz ogląda się zdjęcia z całego sezonu, i czasu więcej i człowiek łaknie pięknych widoków W sezonie zaglądamy do ogródków, ale każdy z nas coś kwitnącego już ma i koncentruje się właściwie tylko na jakiś nowościach, a teraz można wszystkim powolutku się delektować
I ja delektuję się wiosną u Ciebie !
Tamaryszek śliczny, zauważyłam go tu na forum, chyba właśnie u Ciebie, siedzi od wiosny u mnie w ogrodzie, ciekawe tylko jak długo będę czekać aż taki duży urośnie?
Zauważyłam, że lepiej teraz ogląda się zdjęcia z całego sezonu, i czasu więcej i człowiek łaknie pięknych widoków W sezonie zaglądamy do ogródków, ale każdy z nas coś kwitnącego już ma i koncentruje się właściwie tylko na jakiś nowościach, a teraz można wszystkim powolutku się delektować
Tamaryszek śliczny, zauważyłam go tu na forum, chyba właśnie u Ciebie, siedzi od wiosny u mnie w ogrodzie, ciekawe tylko jak długo będę czekać aż taki duży urośnie?
- markussch01

- Od: 7 lis 2007, o 22:40
Hallo Iska !
Opiekujesz sie ptactwem
U mnie ptaki maja stolowke na balkonie,chetnie z niej korzystaja.
Vis a' vis balkonu rosnie pigwa zlatuja sie rozne gatunki,niestety nie znam.....
..dziobia resztki zasuszonych owocow
Pozdrawiam Markus
Opiekujesz sie ptactwem
U mnie ptaki maja stolowke na balkonie,chetnie z niej korzystaja.
Vis a' vis balkonu rosnie pigwa zlatuja sie rozne gatunki,niestety nie znam.....
..dziobia resztki zasuszonych owocow
Pozdrawiam Markus
- Isia

Danusiu przyznam że nie wiem, bardzo lubie tamaryszek i nie zastanawiałam sie przy zakupie zajrze mu... jak zakwitnie
Ewuniu jak miło że zajrzałaś dawno Cię nie było, mój tamaryszek był kupiony już dosyc spory jest u mnie 4 lata, na wiosnę muszę go przyciąć, bardzo go lubię

witaj Markus dokarmiam co przyleci a ponieważ śniegu dużo to sporo róznych latających u mnie ma stołówkę
Pozdrawiam serdecznie
Ewuniu jak miło że zajrzałaś dawno Cię nie było, mój tamaryszek był kupiony już dosyc spory jest u mnie 4 lata, na wiosnę muszę go przyciąć, bardzo go lubię

witaj Markus dokarmiam co przyleci a ponieważ śniegu dużo to sporo róznych latających u mnie ma stołówkę
Pozdrawiam serdecznie
- Agatra
- 500p

Isiu, wyrażam teraz swoje zadowolenie
, że nareszcie mam w swoim otoczeniu "grzebiące wariatki" czyli Gosię i ciebie. Do tej pory traktowana byłam przez koleżanki jak niegroźnie zakręcona. Jakoś nie trafiałam na zainteresowanych roślinami. Nareszcie mam z kim podyskutować. No więc ja wybrałam 5 róż. Muszę z wami skonsultować. Mozę mamcie już takie i podpowiecie czy mi przeżyją. Wyślę na pw. Pozdrowienia.
Kasia
- Agatra
- 500p

Isiu bardzo dziękuję. Ja też szukam informacji o nich, zapytałam już Fleur. Ale i tak chcę mieć te róże. Pozdrawiam.
Kasia