wydaje mi się ,że koniecznie trzeba go na nauki podrzucić do Ciebie
 wydaje mi się ,że koniecznie trzeba go na nauki podrzucić do Ciebie  Tylko on ciężki orzech jest do zgryzienia wiesz różnica pokoleń
  Tylko on ciężki orzech jest do zgryzienia wiesz różnica pokoleń  no nie będę walczyć jak się połamie to będzie remontować
  no nie będę walczyć jak się połamie to będzie remontować  
 No cóż dzisiaj jestem głodna ,zniknęły warzywa na 5 dni a bez nich to mam jakieś takie ssanie.Zjadłabym chleba i ziemniaka nie masz pojęcia jak mi się chce! Wow 4 kilo nic tylko gratulować

A teraz cos do Tess i EwyP byłam i dopiero co wróciłam

ale mi się to podoba no nie macie pojęcia dziewczynki,uważam że dobrze zrobiłam idąc na ten kurs. Ja po prostu muszę dać się prowadzić za rączkę,potrzebuję podpowiedzi i rad
  ale mi się to podoba no nie macie pojęcia dziewczynki,uważam że dobrze zrobiłam idąc na ten kurs. Ja po prostu muszę dać się prowadzić za rączkę,potrzebuję podpowiedzi i rad   zaraz postaram się wkleic moje wypociny niedokończone jeszcze
  zaraz postaram się wkleic moje wypociny niedokończone jeszcze  Teska pozdrowiłam panią Agnieszkę powiedziala,że Ty nie potrzebujesz takiego podstawowego kursu
 Teska pozdrowiłam panią Agnieszkę powiedziala,że Ty nie potrzebujesz takiego podstawowego kursu  w przeciwieństwie do mnie
 w przeciwieństwie do mnie 

nie wstawię szukam i szukam i się nie doszukam może syn zabrał ze sobą czytnik kart? Jak coś to w niedzielę się postaram przepraszam
 nie wstawię szukam i szukam i się nie doszukam może syn zabrał ze sobą czytnik kart? Jak coś to w niedzielę się postaram przepraszam 

fajnie
 fajnie
 /.
 /.