Mam prośbę bardzo dużo sama wklejam zdjęć ,czy mogłabym prosić moich kochanych gości o nie wklejanie zdjęć ,w ten sposób troszkę wolniej będą przybywać mi strony, Z góry dziękuję i przepraszam
Geniu nowy wątek jeszcze w zimowej scenerii, ale kolejny to już pewnie będzie wiosenny . Ale, promiennie wyszłaś na przedostatniej fotce, taka uśmiechnięta, ale tak aż dziewczęco, oglądającemu udziela się twa radość.
A, przypomniało mi się, macie bardzo wyrazisty kolor domu, taki jak moi rodzice w pokoju, przynajmniej taki się wydaje na fotce
Geniu, jeśli przepowiednie, że nowy wątek przyniesie wiosnę mają się sprawdzić, to szybciutko niech się zbierze te 70 stron Trzeba pomóc
Wprawdzie dziś znów było pięknie, ale już jestem nerwowa, że wcale nie widać, żeby jakoś ten śnieg topniał. Chciałam zrobić obchód okolicy, ale pełno śniegu nasypało mi się do kaloszy i nogi mi okropnie zmarzły od tego. Udało mi się dotrzeć tylko na skarpę do sosny czarnej, której dolne gałęzie były uwięzione w śniegu i bałam się, że się połamały. Na szczęście niepotrzebnie.