Karinko, piękne widoczki pokazałaś
Mieszkasz w bardzo klimatycznym miejscu, ciekawa jestem co to za okolica - czy możesz to zdradzić?
Pozdrawiam Cię cieplutko
Kari witaj , piękne widoczki, przynajmniej wiesz kiedy w porę nadejdzie ulewa i burza, mnie zawsze potrafi zaskoczyć bo z za gór pędzi szybko, pozdrawiam
Ale jestem szczęśliwa,zrobiłam PRÓBĘ z tykwą i wzeszła jestem bardzo zadowolona,bo to nasionka z naszych własnych wysuszonych tykw ,no ale to jeszcze za wcześnie więc nie wiem jak sobie dam rade z nimi,i czy mi wytrzymają ,chyba nie bo czas na siew to koniec marca,początek kwietnia,no zobaczymy
Kochani trzymajcie kciuki,dziś idę na rozmowę w sprawie pracy,ale się stresuję ,no jest to dobra wiadomość bo będzie można poszaleć w wydatkach ogrodniczych,tylko,że ogród troszkę ucierpi ,bo już nie będę mieć tyle wolnego czasu na prace ogrodowe co w tamtym sezonie .
Witam Cię Karinko. Pospacerowałam po twoim ogrodzie i muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba. Masz artystyczną duszę i malujesz wspaniałe widoki. W dodatku masz szczęście nie dosyć, że mieszkasz we wspaniałej okolicy, to jeszcze masz Kamienie za którymi ja w ostatnim czasie oszalałam.
A jak masz szczęście to i pracę dostaniesz. Ale mimo to trzymam kciuki. O czas się nie martw. Maniacy ogrodowi zawsze znajda czas na pracę w ogródku. Ty w dodatku będziesz miała gdzie odreagować stres, a pomyśl o tych co wracają po pracy do bloku.
Dziękuję Przemku.A oto co dziś nabyłam na odstresowanie . a wczoraj różyczkę miniaturkę od męża no a to opis bo fotki coś nie teges.Dynia olbrzymia~~Maciejka~~Cukinia~~Nasturcja pnąca~~Nasturcja płożąca~~Groszek pachnący~~Kobea pnąca~~Słonecznik ozdobny karłowy big smile~~słonecznik ozdobny red sun~~~Tumbergia pnąca~~Tykwa kobra~~i boczniaki shitake,nie mieli tego cytrynowego no ale ten ponoć też smaczny