Spełnione marzenia Marzenki:)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
marzenaF
1000p
1000p
Od: 24 sie 2009, o 11:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Spełnione marzenia Marzenki:)

Post »

Zabeczka101059 pisze:MIŁEGO WIECZORU ;:167

Marzenko a odnośnie pnączy :D
to doraźnie może jednoroczne
teraz jest duży wybór :heja
A doraźnie to jak najbardziej jednoroczne właśnie posiałam kobeę i tunbergię zobaczymy co z tego wyjdzie :roll: ale powojników sobie nie odpuszczę,w tamtym roku jak jeszcze nie myślałam o działce widziałam w niemczech ,w zwykłej kwiaciarni piękne ,duże okazy,kwitnace dodam.Więc nie kupuje sie kota w woreczku i tylko za 5 eurasiów nie omieszkam sie wybrac po nie,chyba będą na m nie czekały co? ;:224 Takie same widziałam w castoramie za 60-80 pln więc nie ma się na czym zastanawiać :!:
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 15:01

Post »

Witaj... :wit
Widzę że bierzesz się za sianie... ;:138 Ja też już zaczynam podganiać Begonie..dzisiaj spróbuję wysiać nasiona białej Datury..lecz nie wiem czy wyjdą bo są dość stare..wsadziłam dwa lata temu do szuflady i zapomniałam że je mam ;:14
Sama jestem ciekawa czy teraz wyjdą:)))
Powojniki kuszą ...pewnie że się wybierz jak tylko masz okazję :D
Ja chyba też dokupię jeszcze z jeden kolor..na wiosnę ;:7
Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego dnia:))
marzenaF
1000p
1000p

Post »

Reni4 pisze:Witaj... :wit
Widzę że bierzesz się za sianie... ;:138 Ja też już zaczynam podganiać Begonie..dzisiaj spróbuję wysiać nasiona białej Datury..lecz nie wiem czy wyjdą bo są dość stare..wsadziłam dwa lata temu do szuflady i zapomniałam że je mam ;:14
Sama jestem ciekawa czy teraz wyjdą:)))
Powojniki kuszą ...pewnie że się wybierz jak tylko masz okazję :D
Ja chyba też dokupię jeszcze z jeden kolor..na wiosnę ;:7
Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego dnia:))
Begonie juz podganiasz? Hm.... to znaczy ,że mam wsadzać do donic ;:65 bardzo mnie to cieszy tylko skąd ja parapetów nastarczę? a po powojniki na pewno sie udam no i hortensje mieli w bardzo przystępnych cenach ;:224 a mnie sie one niezmiernie podobały ;:224 wszystko mi się podoba zresztą, ja chyba oszalałam :shock:
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p
Od: 19 sty 2010, o 12:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit Kochana ;:3 nie oszalałaś ja też tak mam :lol: co zobaczę w czyimś ogrodzie to pragnę to mieć ,ale nie wszystko też mi tu może rosnąć :roll: ,więc nic się nie przejmuj to już uzależnienie :;230 no ale lepsze takie niż ....Miłego dnia ;:3
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Marzena nie przejmuj się nie oszalałaś :;230 :;230 Tutaj wszyscy tak mają ;:138 Ty jesteś na początku tej drogi ;:138 Siej siej i będzie co podziwiać i pokazywać ;:63 Ja w ubiegłym roku z papierka miałam z 50 a może 60 krzaczków poziomek tylko miały jeszcze mało owocków :x W tym będzie więcej ;:63
x-d-a

Post »

Witaj Marzenko, przyszłam do Ciebie z rewizytą :P
Pobiegałam po Twoim ogródku i jestem pod wrażeniem Twojego entuzjazmu i pracy, jaką włożyłaś w swój kawałek ziemi.
Widać też, że jak wszyscy tęsknisz za wiosną - to nasze sianie i sadzenie to namiastka ogródkowego grzebania w ziemi :lol:
Ja dużo nie sieję, ale jednoroczne pnącza uwielbiam i tunbergię muszę mieć obowiązkowo, ale kobeę w tym roku odpuszczam, bo trochę mnie rozczarowała (mnóstwo liści, mało kwiatów).
Pozdrawiam Cię cieplutko i zostawiam moją ubiegłoroczną tunbergię

Obrazek
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 15:01

Post »

Wysadzam Begonie ..wcześnie bo później większe już przesadzam do skrzynek ..wcześniej kwitną:)))
Chodzą plotki że zima jeszcze 40dni..więc szybko zleci:)))
Co roku na wiosnę mam to samo co Ty..wszystko mi się zaczyna podobać..;))Lecz wybieram to na co mam miejsce..a jak już się skusze na coś więcej wtedy szukam miejsca...i koło się zamyka;)))
Miłego wieczoru:))
Awatar użytkownika
Fabi 12
1000p
1000p
Od: 18 sty 2010, o 21:20

Post »

A mój M myśli , że to ja mam tylko hopla na punkcie kwiatów ;:224 ja też już wysiałam pierwszą partie nasion.
marzenaF
1000p
1000p

Post »

Karina no właśnie czlowiek powinien mieć jakieś nałogi,bez nich życie byłoby szare ,długie i do (_)_) zupełnie jak papier toaletowy ,którego zapomniałam dziś kupić :;230 :;230 ,żonkilka w doniczce nie zapomniałam ;:224
marzenaF
1000p
1000p

Post »

Roma a siałaś tak jak ja teraz? Bo juz sama nie wiem co mam myśleć :roll: Aż tyle krzaczków :shock: plantację znaczy się można założyć :wink: Piekna ta begonia ;:167
marzenaF
1000p
1000p

Post »

dala pisze:
Ja dużo nie sieję, ale jednoroczne pnącza uwielbiam i tunbergię muszę mieć obowiązkowo, ale kobeę w tym roku odpuszczam, bo trochę mnie rozczarowała (mnóstwo liści, mało kwiatów).
Czarnooką Zuźkę też posiałam,widzialam u kogoś białą,tylko ....u kogo?Też piekna! ;:108 a kobea no cóż mam taka brzydaśną ścianę od sąsiadów do zasłonienia więc mogą być i liście :wink: ale wolałabym z odrobiną kwiecia :oops: a na wiosnę czekam jak na zmiłowanie,zaklinam ją ;:180
marzenaF
1000p
1000p

Post »

Reni :shock: tylko 40 dni nie no ,jak to wytrzymać to ja nie wiem ,ja już do mojego M mówię w kółko ,trzeba pojechać sprawdzić jak dachy, a on bezczelnie odpowiada w murowanym skośny dach,w holenderskim obły nie ma potrzeby jechać :evil: W ogóle nie rozumie moich potrzeb ;:223 :wink: A to dopiero niecałe 7 m-cy po ślubie ;:224 :;230 Dobrze,że choć na razie sie nie wypowiada co do zakupów roslinno-nasiennych :wink: A to dopiero począteczki :wink:
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

Marzenka

odpisałam Ewie co do kursu i innych spraw...
Wariactwo zakupowe to Cie na wiosnę widze zupełnie pochłonie....
Awatar użytkownika
roslynn
1000p
1000p
Od: 15 lut 2008, o 12:12

Post »

Witaj Marzenko :D Spaceruję sobie od początku, powolutku i wciągnęło mnie . Zachwaszczona działka i potem coraz piękniej.
Wytrwałości życzę. Jaka satysfakcja gdy z niczego powstaje piękny zielony kącik i do tego wypracowany własnymi rękami :D
Sabina

Moje linki
Bedirka
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 22 sty 2010, o 09:58

Post »

Po takich przemianach ogród na wiosnę będzie cały w kwiatach.
Zapowiada się bardzo ciekawie.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”