Mój piękny ogród

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p
Od: 19 sty 2010, o 12:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój piękny ogród

Post »

cd.ogrodu japońskiego ;:3 Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Karinko ;:167 byłam :wit
Poczytałam o tykwie - super, że o niej napisałaś ;:180 mam nadzieję, że mi się uda ją hodować, chociaż jedno ziarenko :lol:
Popodziwiałam Twój cudny, zaczarowany ogród ;:138 ;:138 ;:138

Dziękuję ;:180 ;:180 ;:180
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

Halinko ;:196
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
dosia
1000p
1000p
Od: 1 lut 2009, o 16:10

Post »

Karinko co zrobiłaś kotu? idziesz go szukać?:;230 miłego dzionka ;:196
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

dosia pisze:Karinko co zrobiłaś kotu? :;230 miłego dzionka
a już mi się znudził jego taniec :tan ja uwielbiam zmiany,non stop coś nowego,i non stop w ruchu ,nie lubię monotonii :wink:
Awatar użytkownika
ARABELLA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2009, o 16:05

Post »

Miłego dzionka ;:196 :wit
Awatar użytkownika
przemekg
1000p
1000p
Od: 9 sty 2010, o 16:59

Post »

Niesamowity ten ogród we Wrocławiu szkoda że trochę daleko.
Pozdrawiam
Cz. I
Cz. II
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

o tak ,warto go zobaczyć,no ale jak daleko to szkoda,no ale jak będziesz może kiedyś się wybierał w te strony to zapraszam i do naszego ogrodu :wink:
Awatar użytkownika
przemekg
1000p
1000p
Od: 9 sty 2010, o 16:59

Post »

Karino dziękuję byłem latem ubiegłego roku we Wrocławiu szkoda że mi nikt nie powiedział że takie cuda można oglądać :evil: , kawałek drogi jest pewnie ok 500km. A jeśli chodzi o Twoja biedną palemkę to mam małą wiedzę na ten temat a w książce którą mam wyczytałem o tym gatunku że: gdy całe liście brązowieją to roślina zasuszona lub zalana albo jedno i drugie a najprawdopodobnej ma zbyt suchą i gorącą atmosferę rada-przestaw w chłodniejsze miejsce (nie znosi przeciągów i wietrzenia zimnym powietrzem) zwiększ wolgotność powietrza, woda zimą co 12-14 dni , jeśli czubki liści schną to od suchego powietrza, jeśli była poważnie zalana to już po niej :cry: . Chociaż piszą że bardzo łatwa w uprawie ;:3
Pozdrawiam
Cz. I
Cz. II
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

dziękuję,no chyba ma za gorące powietrze,z tego co piszesz no to znowu ją przeniosę,jeszcze raz dziękuję ;:196
Awatar użytkownika
piofigiel
1000p
1000p
Od: 11 lis 2009, o 17:15

Post »

Karino przyszedłem pozwiedzać kolejny ale nie tuzinkowy ogród na naszym forum, przywitać się z ogrodnikami pasjonatami, jesteście wspaniali, gratuluję Tobie Męża a Mężowi Ciebie, po efektach widać że dobraliście się świetnie pod względem hobby.
Podziwiam Wasz talent architektoniczno- aranżacyjny oraz umiejętności wykonania wielu trudnych prac budowlanych. Wszystko bardzo mi się podoba a najbardziej to że Wasz ogród jest niepowtarzalny ma swój własny styl. Myślę że macie jakieś artystyczne zawody bo Wasza wyobraźnia tworzy bardzo ciekawe zakątki, widać też mnóstwo interesujących dekoracji, zmieniających się wraz z porą roku. Widać że projektowanie i tworzenie ogrodu sprawia Wam wielką radość i to jest najważniejsze.
Wspaniale rozwijający się wątek, będę tu często zaglądał :-D

Pozdrawiam Tomek :wit
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

:wit Witam Cię Tomku ;:3 ,i bardzo dziękujemy ;:196 za te wspaniałe słowa.Nie z zawodu to nie jesteśmy artystami a nawet nie kształciliśmy się w tym kierunku ogrodnictwa,no cóż zwykli Handlowcy :roll: ,ale po prostu kochamy swój kawałek ziemi i robimy to tylko po to aby mieć gdzie odpocząć od tego pędzącego,złego świata,czujemy,się tu bardzo dobrze,nawet,pamiętam ciężkie chwile gdy w pracy był niezły młyn ,a jak wróciłam do domu to po prostu musiałam iść i "odpocząć" w ogrodzie,pomimo to że byłam zmęczona zawsze brałam się za prace ogrodnicze no cóż po prostu KOCHAMY TO.
Awatar użytkownika
harwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2008, o 14:49

Post »

to dobrze jest dodać jeszcze kilka bylin lubiących takie warunki i/lub kwitnących wiosną, by rabata ładnie wyglądała przez okrągły rok.

Baaaaardzo dobry pomysł ;)
Jacku może podpowiesz Karinie jakie tam posadzić a ja podglądnę sobie ihih bo będę taka trawiasta właśnie zakładać ;) :tan
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

:wit Witaj Harwi a może ty mi zdradzisz co nie co i ja sobie podglądnę :;230 napisz jaki masz pomysł,bo ja na razie coś mam zamrożony mózg :;230 ja to tak lubię na bieżąco i nie lubię planować,no cóż taka już jestem :wink:
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28

Post »

No to koniecznie w maju, czerwcu muszę zaliczyć nie tylko OB ale też Japoński :P
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”