Mój piękny ogród

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p
Od: 19 sty 2010, o 12:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój piękny ogród

Post »

:wit Witaj Dosiu,bardzo mi miło że mnie odwiedziłaś ;:3 i ja wpadnę do ciebie,dziękuję za miłe wrażenie.Tak masz rację tu są cudowni ludzie (no bywają wyjątki,do niektórych się już zniechęciłam)i tylko ich sie trzymam,życzę powodzenia,i zapraszam częściej,miłego ;:3 dnia życzę.
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
maryla73ab
1000p
1000p
Od: 26 sie 2008, o 19:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Karinko,Twoje agawy w takim samym stanie jak u mnie,myślę ze nic im nie będzie,do wiosny już mniej niż dalej...
pozdrawiam Maryla...

Moje wątki
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

;:108 no też mam taką nadzieję ;:3
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Moja agawa na parapecie na klatce schodowej ma się całkiem ,całkiem,nawet urosła :wink: :D
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
przemekg
1000p
1000p
Od: 9 sty 2010, o 16:59

Post »

Widać że Twoje agawy tak jak i moje chciały by więcej słońca, ale już z kazdym dniem jest go więcej to i im się poprawi
Pozdrawiam
Cz. I
Cz. II
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

no to chyba jej dogadzasz?że nawet urosła :;230
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

przemekg pisze:Widać że Twoje agawy tak jak i moje chciały by więcej słońca, ale już z kazdym dniem jest go więcej to i im się poprawi
mówisz że pożółkły od braku słońca?no masz rację w korytarzu tylko mały świetlki :(
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Karinko nic nie robię,ma niestety zimno,ale widno,może raz podlałam :oops:
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

Halinok no właśnie ty masz tam widno to im dobrze :roll: a moje mają za ciemno :( no cóż nic nie zrobię nie mam gdzie indziej na nie miejsca :roll: ,jakoś dadzą rade :lol:
magdala

Post »

Witaj Karino :wit
Po prostu dech mi zaparło ...!
Ogród urządziliście cudowny - tak mi się coś zdaje ,że bardzo odpowiadają Wam klimaty południowe ?
Piaskowiec ,agawy ,kolumny ,ta prześliczna architektura ogrodowa -to wszystko sprawia,ze mam
wrażenie jakby w Waszym ogrodzie grzało nie nasze ,ale śródziemnomorskie słońce :D
I ten "domek krasnala"- jak z bajki . Bardzo mi się podoba -jeśli pozwolisz,
troszkę pozgapiam -np. taka śliczną brzozową drabinkę na pnącze.. :D
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

magdala pisze:Witaj Karino :wit
Po prostu dech mi zaparło ...!
Ogród urządziliście cudowny - tak mi się coś zdaje ,że bardzo odpowiadają Wam klimaty południowe ?
Piaskowiec ,agawy ,kolumny ,ta prześliczna architektura ogrodowa -to wszystko sprawia,ze mam
wrażenie jakby w Waszym ogrodzie grzało nie nasze ,ale śródziemnomorskie słońce :D
I ten "domek krasnala"- jak z bajki . Bardzo mi się podoba -jeśli pozwolisz,
troszkę pozgapiam -np. taka śliczną brzozową drabinkę na pnącze.. :D
:wit Witam magdalo ;:3 oczywiście że pozwolę na zgapianie,a z tymi klimatami południowymi ,to raczej nie ogród powstawał metodą prób i błędów i tak jakoś może wyszło po prostu mieliśmy taki materiał to się wykorzystało ,no i tak ciągle coś się przestawia,przesadza i dosadza,kochamy prace ogrodowa,no może za kilka lat będzie mniej pracy,no ale nie wyobrażam sobie ogrodu bez pracy,aby tylko w nim siedzieć i pić kawkę ,ogród jest po to aby dostarczał na przyjemności i nowych wrażeń,no więc zapraszam do kopiowania pomysłów :wink: dziękuję za miłe słowa ;:196
magdala

Post »

karina1 pisze: nie wyobrażam sobie ogrodu bez pracy,aby tylko w nim siedzieć i pić kawkę ,ogród jest po to aby dostarczał na przyjemności i nowych wrażeń
Masz zupełną rację. Mam znajomych ,którzy zbudowali dom chyba ponad 10 lat temu ,ogród efektownie
zaplanowany ,ale nic zupełnie w nim się nie zmienia , nic nie przybywa - i w efekcie jest on
taki smutny . Jak ja bym tam wkroczyła ,ech !
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

oj ja też....dlatego nie mogę się doczekać już wiosny,mam w planach nową rabatkę o nieregularnych kształtach,no i myślałam o rabacie z trawami ale nie wiem czy wypali ten pomysł,zobaczymy :wink:
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

Pokażę wam jesień w maszym ogrodzie(jakość kiepska bo z telefonu,przepraszam) Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
przemekg
1000p
1000p
Od: 9 sty 2010, o 16:59

Post »

Śliczna jesień a i dynie obrodziły, ogólnie nie lubię jesieni bo to koniec sezonu ogródkowego ale dziś jak za oknem biało i biało to jesień też jest piękna, nawet bardzo :)
Pozdrawiam
Cz. I
Cz. II
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”