Witam Wszystkich Gości bardzo serdecznie 
 Dorotko

Dorotko uda się na pewno, też na początku nie wiedziałem czy się uda, ale okazało się to bardzo proste, iglaki chętnie się ukorzeniają 
 GENIU

GENIU  NIE MA SPRAWY. Widziałem już te zdjęcia, jeszcze zajrzę dzisiaj do Ciebie 
 Grażynko

Grażynko sprawdziłem, obie nazwy funkcjonują georginie i dalie. Fiołki posadzone pod drzewem będą pięknie wyglądać, a latem będą miały cień 
 Izo

Izo tak to orlik. Ja lubię też nowoczesne, jednak z ich powodu nie pozbyłbym się roślin znanych z dzieciństwa, to tak jakby wyrzucać wspomnienia 
 Pawle

Pawle ten szpaler na zdjęciu jest mocno zniszczony przez suszę, nie mam zdjęć z jego świetności, była to ciągła, gruba krecha jakby strzyżona, wyglądała w czasie kwitnienia niesamowicie, może znajdę jakieś zdjęcie analogowe to wkleję 
 Grażynko kogra

Grażynko kogra jestem otwarty na wymiany, chociaż ja chętniej się z kimś podzielę nie chcąc nic w zamian bo 'mało casu kruca bomba, mało casu'
Reniu miło mi że Ci się podoba. Zapraszam zawsze. Czy jesteśmy sąsiadami czy tylko bywasz w mojej okolicy. Nie musisz oczywiście odpowiadać. Ja tu się tak spoufaliłem ze wszystkimi, że nie kryję swojego wizerunku ani miejsca zamieszkania. Tu sami porządni ludzie 

Pozdrawiam Tomek 

Niestety nie da się tu wstawić zapachu, ale wszyscy którzy znają floksy wiedzą o czym mówię